Venstre-leder Trine Skei Grande i sexskandale med ung gutt?

trine skei grande

I flere dager har det rast en rykteflom på Facebook, Twitter, blogger og nettforum om lederen av Venstre, Trine Skei Grande, er involvert i en sexskandale med en gutt på 16 år.

Det er nettavisen Resett som satte igang rykteflommen med en artikkel der man spekulerer om Trine Skei Grande (bildet over, foto: Mona Lindseth / Venstre) har vært i en seksuell situasjon med en alkoholpåvirket gutt på 16 år.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Redaktøren i Resett.no, Helge Lurås, skriver: «Det har etter det Resett kjenner til vært kjent blant politikere og journalister over lang tid at hun under et bryllup i Trøndelag i 2008 var i en seksuell situasjon med en den gang 16-år gammel gutt. Skei Grande var da 38 år, 1. nestleder i Venstre og stortingsrepresentant. Begge de to var under påvirkning av alkohol, hendelsen skjedde utendørs og ble observert av flere.»

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Men faktasjekk-tjenesten Faktisk.no avviser ryktene og nekter å faktasjekke om sexskandalen med Trine Skei Grande er reell eller ikke. Også pressesjefen i Venstre avviser sannhetsgehalten i saken.

– Dette er usanne rykter, og den andre parten i saken ønsker ikke oppmerksomhet om dette. Aftenposten og Dagbladet og flere andre har kontaktet meg angående dette, de har valgt å ikke publisere saken, sier pressesjef i Venstre Jan-Christian Kolstø til Bodøposten.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.