ANNONSE: Vannlatingsproblemer hos kvinner: Lær deg å bruke et kvinnekateter

Annonse:

Opplever du problemer med late vannet? Slutt å ignorer de plagsomme symptomene, det finnes nemlig produkter som kan hjelpe. Vannlatingsproblemer kan påvirke livskvaliteten og for mange er det dessverre også forbundet med skam. Heldigvis kan et kateter gjøre at kvinner, som har utfordringer med å late vannet, kan få en normal og trygg hverdag.

SpeediCath® Compact – katetre spesielt utviklet for kvinner

Vannlatingsproblemer kan være et følsomt tema for de som opplever det. Det kan føles overveldende, og kanskje skremmende, å oppleve delvis eller fullstendig vannlatingsstopp og trenge hjelp til å tømme blæren. Den gode nyheten er at det finne en diskré og relativt enkel løsning på problemene, uansett om de er kortvarige eller permanente.

Coloplast tilbyr SpeediCath® Compact kvinnekateter, som er utviklet for å være diskré og for å passe inn i brukerens hverdag. Katetrene er spesialdesignet til kvinnekroppen og de sørger for at vannlatingsproblemer ikke blir et hinder for å leve et trygt, sosialt og aktivt liv.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

 

Fordeler med SpeediCath® Compact-katetre til kvinner

De diskré SpeediCath® Compact-katetrene har mange fordeler

·         Katetrene er spesialutviklet for kvinners anatomi og urinrør

·         Katetrene har en kompakt lengde og tar opp like lite plass som en mascara.

·         Katetrene er helt klare til bruk og designet for enkel håndtering, også hvis du er på offentlige toalett.

·         Et praktisk håndtak gjør at det er lett og hygienisk å bruke kateteret.

·         En smart ett-trinns åpning sørger for at kateteret enkelt kan åpnes og lukkes. Lukkingen gjør også at du trygt og diskré kan kaste kateteret etter bruk.

Sørg for en sikker rutine ved kateterisering

Det er normalt å være usikker når man opplever vannlatingsproblemer for første gang. Mange kvinner opplever at den største utfordringen ved selvkateterisering, er å finne åpningen til urinrøret. Kateteriseringen kan bli lettere, og urinrørsåpningen kan bli mer synlig, hvis man bruker et speil og trekker litt i huden ved området. De fleste kvinner opplever at det tar litt tid og krever litt trening før selvkateterisering blir enkelt og kan gjøres uten speil. Hvis du synes det virker komplisert de første gangene er det helt normalt. Fortvil ikke, det blir enklere med tiden!

Les også:  ANNONSE: Slutt å søke etter SMS-lån på nettet

Det viktigste er at du velger riktig produkt, at du tar deg god tid og at du følger instruksjonene. Med tiden finner du din egen daglige rutine, hvor kateteret hjelper deg med å tømme blæren på en diskré, trygg og enkel måte.

Lev en trygg og bekymringsfri hverdag med kateter

Vannlatingsproblemer behøver ikke å være en hindring for at kvinner og menn kan leve helt alminnelige, sosiale og aktive liv. Ønsker du gode råd til hvordan du kan få en trygg hverdag med vannlatingsproblemer? Ta kontakt med Coloplast Assistanse, et støttetilbud til brukere av engangskatetre.

Les også:  ANNONSE: Hvordan søke om kredittkort?

Coloplast Assistanse tilbyr gode råd, relevant informasjon og inspirasjon til hvordan man lever et godt liv med kateter. Det er også mulig å tilmelde seg månedlige e-poster, eller gå inn på Coloplast sine nettsider og holde seg oppdatert på artikler og nyheter når det passer.

Coloplast tilbyr også gratis vareprøver. Du kan derfor kjapt og enkelt teste de forskjellige produktvariantene og finne et kateter som passer til deg. Det er gratis frakt på alle bestillinger. Hos Coloplast gjør vi det trygt og enkelt å komme i gang med selvkateterisering.

PM-19360

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.