Unntakstilstand hos Bodø Taxi

taxi

Vi holder åpent som vanlig 24/7-365. Oppdragene falt med 75 % fra en normal uke. Vi har redusert kapasiteten for at de som er på jobb skal ha noe å holde på med, og minner om at vi kan brukes til Alt, opplyser Bodø Taxi.

– «I min karriere som drosjesjåfør har jeg hengt opp gardinene til fru Knutsen, hjulpet enkefru Andersen med å få på strømpebuksene, kjørt en boks snus til et nachspiel i Østbyen, og vært på handleturer for kunder som ikke kommer seg ut selv. Vi har et internt ordtak som går sånn: Det som ikke går an å få til med en drosjebil, det kan ikke være oppfunnet. Sjåførene har en helt uslåelig oppfinnsomhet, nå får vi bruke det til noe positivt. – Og som alltid, navnene er oppdiktet for å ivareta personvernet, sier drosjeier Lars Lundquist.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

Følg rådene, folkens og bli hjemme. Resten fikser vi. Ring oss direkte på 98214510, eller callsenter 07550. Det er også kontaktløs betaling, opplyser Bodø Taxi.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.