Uavgjort mellom Haugesund og Glimt

ball

Bodø/Glimt reiste til Haugesund etter en imponerende kamp mot AS Roma på bortebane, og skulle nå spille mot Haugesund – også på bortebane. Denne gangen for å prøve å avgjøre gullet i Eliteserien.

F.K. Haugesund startet med Selvik, Fredriksen, Tiedemann, Bærtelsen, Pedersen, Therkildsen, Krygård, Liseth, Sandberg, Søderlund og Velde.

Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Lode, Bjørkan, Fet, Hagen, Konradsen, Solbakken, Botheim og Pellegrino, samme lag som mot AS Roma.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Glimt fikk en baklengs etter 10 minutter, det var Alexander Søderlund som scoret og stillingen blir 1-0 til Haugesund. Glimt prøver svare, og får et par store målsjanser, men klarer ikke sette ballen inn. Så blåser dommeren av for pause.

Glimt kommer mer inn i kampen i andre omgang, etter 75 minutter setter Vetlesen inn 1-1 for Glimt. Haugesund svarer rett etterpå, men målet ble annulert.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Istedenfor er det Vetlesen som sender Glimt i ledelsen med 1-2. Men gleden blir kortvarig, for Mads Sande scorer etter 90 minutter og måltavlen viser 2-2. Og det ble sluttresultatet.

Dermed er gullkampen i Eliteserien ennå åpen mellom Glimt og Molde.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.