Uavgjort mellom Glimt og RBK på Aspmyra

ball

Det var sommer, sol og ideelle forhold på Aspmyra da Glimt tok imot RBK på hjemmebanen søndag 16. mai.

Fotballkampen startet oppskriftsmessig med et kjapt mål til Glimt,  Erik Botheim satte inn 1-0 etter bare 10 minutter. Men RBK svarte raskt, etter 23 minutter står det 1-1 etter en scoring av Carlo Holse.

Etter en jevn første omgang med tre gule kort blåser dommeren av til pause. Etter pausen setter Sondre Brunstad Fet inn 2-1 til Glimt etter 50 minutter.

Så kommer endel spillerbytter på begge lag, men rett før dommeren blåser av på 90 minutter setter Rosenborg inn 2-2 etter en scoring av , Rasmus Wiedesheim-Paul.

Dommeren la til 5 minutter, det var høy temperatur de siste minuttene, men ingen av lagene scorer og kampen endte uavgjort.