TV 2 viste Martin Ødegaards debut

tv2

TV 2 har inngått et samarbeid med Strive Sport om å vise Martin Ødegaards forhåpentlige debut for Real Sociedad i La Liga. Kampen ble sendt på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo lørdag kl. 18.55.

– Vi vet at interessen for Martin Ødegaard er enorm i Norge, og vi er veldig glade for å kunne vise denne ene kampen til et stort fotball-publikum. Det betyr at vi får en fullpakket fotball-meny på TV 2-kanalene i kveld, med store topplag i aksjon både i England og i Spania, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2. 

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

– Vi er veldig glade for dette samarbeidet og at vi får til en samsending av kampen mellom Martin Ødegaard sitt Real Sociadad og Valencia i kveld. I og med at kampen sendes både på Strive og på TV 2 Sport 1 gir vi mulighet for at flere får se Martin Ødegaard sin første ordinære kamp. Som vanlig er det i Strive sine kanaler hvor man får se samtlige 760 kamper fra sesongen i La Liga og Serie A som starter kommende helg, sier Kristian Hysén, CEO i IMG Nordic, som driver Strive Sport.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.