TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering

tv2

11. til 14. november avgjøres det om Norges kvinnelandslag i ishockey sikres en plass i OL i Beijing. Kampene sendes på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play.

– Vi gleder oss til å endelig få kunne vise frem det norske kvinnelandslaget i ishockey på TV 2, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Norge møter Ungarn, Polen og Tsjekkia i OL-kvalifiseringen, hvor ett lag går videre til OL. For norsk ishockey vil et avansement være en historisk bragd, da den norske kvinnesiden i ishockey aldri før har vært representert i OL. 

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

For TV 2 vil OL-kvalifiseringen i tillegg markere en ny milepæl i hockeysatsingen, da dette blir første gang vi viser det norske kvinnelandslaget i aksjon.

– Jentene skal ut i viktige kamper og for første gang prøve å kvalifisere seg til OL. Det blir spennende å følge de norske jentenes kamp på isen. Her er en flott gjeng det er lett å heie på som våre nye iskrigere, sier Hagen

Les også:  En revolusjonerende måte å trene turn og akrobatikk på

TV 2s hockeyekspert, Jesper Hoel, skal følge kampene sammen med kommentator Sverre Ruud Ellingsen. 

Sendeplan kvinnehockey på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play i november: 

Torsdag 11. november kl. 15.55: Tsjekkia – Norge (OL-kvalifisering) 
Lørdag 13. november kl. 19.55: Ungarn – Norge (OL-kvalifisering) 
Søndag 14. november kl. 19.55: Polen – Norge (OL-kvalifisering)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.