TV 2 sender Ari Behn sin bisettelse på fredag

tv2

I forbindelse med Ari Behns bisettelse fredag kommer TV 2 til å overføre seremonien fra Oslo Domkirke på TV 2 i samsending med TV 2 Nyhetskanalen.

TV 2 starter ekstrasendingen kl. 11.00 med programleder Elin Ludvigsen og historiker og kongehusekspert Trond Norén Isaksen og andre gjester i studio. Selve seremonien i Oslo Domkirke overføres klokken 13.00.

– Ari Behns familie har uttalt at de ønsker at alle som vil ta et siste farvel, skal få mulighet til det. Derfor vil TV 2 sende seremonien, noe som er i tråd med familiens ønske, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2.

Les også:  Kraftig økning i tyveri fra bil

Det er ventet et stort oppmøte i domkirken, og dørene åpnes klokken 12. Familien oppfordrer folk til å være tidlig ute, og det er ikke reservert plasser for andre enn familien og de nærmeste. 

– Familiens åpenhet om at Ari Behn tok sitt eget liv, har gjort at Norge åpent har sørget og minnet han, og gitt oss anledning til å snakke om et stort samfunnsproblem. TV 2 skal snakke med mennesker som kjente han, og vi skal belyse temaer rundt selvmord og mental helse. Gjester skal fortelle om hans historiske betydning for kongehuset, og selvsagt selve kunstneren Ari Behn, sier Solbrække.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Etter at seremonien er over, går TV 2 tilbake til sitt oppsatte program.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.