TV 2 og skal vise kamper fra La Liga og Serie A

tv2

TV 2 og Strive Sport har inngått et partnerskap som innebærer at TV 2 sender tilsammen fire kamper per runde fra spansk La Liga og italiensk Serie A.

– Vi er veldig glade for dette partnerskapet med Norges største kommersielle kanal og ledende aktør på fotball. Sammen ser vi fram imot å løfte La Liga og Serie A ytterligere og gjøre verdens beste fotball tilgjengelig enda bredere for det norske fotballpublikumet, sier Kristian Hysén, CEO i IMG Nordic, som driver Strive Sport.

Les også:  Berg-suser når Glimt herjet med Viking på Aspmyra

Opp til fire kamper samlet i hver runde vil bli vist på TV 2s kanaler og på TV 2 Sumo. Samtlige kamper, inklusive de som sendes i TV 2s kanaler, kommer fortsatt å sendes på Strive Sports sin strømmetjeneste og opp til ti kamper hver omgang på kanalen Strive Sport TV akkurat som tidligere. Strive Sport sender totalt 760 kamper fra de to ligaene.

Les også:  Berg-suser når Glimt herjet med Viking på Aspmyra

– Vi har et uttalt mål om å være nummer 1 på fotball i Norge og dette styrker posisjonen vår ytterligere. Våre profiler brenner for La Liga og Serie A og ser frem til å kaste seg over denne nye utfordringen. Jeg er trygg på at vi skal styrke også denne fotballrettigheten og skape enda mer oppmerksomhet og engasjement også rundt spansk og italiensk fotball, kommenterer Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Les også:  Berg-suser når Glimt herjet med Viking på Aspmyra

La Liga begynte sist helg og Serie A begynner kommende lørdag. Disse kampene sender TV 2 førstkommende helg:

Fredag 20.00: Granada – Sevilla (TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo)
Lørdag 19.00: Real Madrid – Valladolid (TV 2 Sport 2 og TV 2 Sumo)
Søndag 21.00: Barcelona – Real Betis (TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo)
Mandag 20.45: Inter – Lecce (TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.