«TV 2 hjelper deg» får ny sendetid og blir en hel time

tv2

«TV 2 hjelper deg» er tilbake, men med nytt sendetidspunkt og i helt ny forpakning! Programleder Solveig Barstad og redaksjonen forlater studio, og får utvidet sendetid til å gå løs på sakene som angår seerne aller mest.

Torsdag kl. 21.40 er «TV 2 hjelper deg» tilbake i en helt ny forpakning. Solveig Barstad har flyttet ut av studio for å kunne være enda tettere på norsk virkelighet, og redaksjonen skal besøke folk over hele landet for å hjelpe med forbrukerproblemer, samt konfrontere de som lover for mye.

– Jeg gleder meg veldig til å ta «TV 2 hjelper deg» ut av studio. Jeg tror programmet vil bli friskere og enda mer aktuelle, og at folk vil like å få være med når vi er på farten rundt omkring i hele landet og besøker folk fra nord til sør. Seerne vil likevel kjenne igjen «TV 2 hjelper deg». Vi skal som vanlig undersøke, avsløre, hjelpe, konfrontere og teste, påpeker programlederen.

Les også:  Dødsfall i trafikken: Færre drepte i november

I 25 år har TV 2 sitt forbrukerprogram hjulpet seere som står fast og bydd på tester om produktene vi bruker aller mest. Solveig Barstad og gjengen gir deg nå en hel time med brede produkttester og følelsesladde forbrukersaker. All forbrukerjournalistikk i TV 2 samles nå under én fane, slik at også helse og mat blir en del av TV 2 hjelper deg-sendingene.

– Med en hel time får vi tid til å gå grundig inn i sakene, vi kan teste mer og hjelpe flere. Det er også flott å møte folk vi skal hjelpe og få stille de kritiske spørsmålene til virksomheter som bør svare for seg. Vi håper også å vise frem enda bedre hvordan redaksjonen jobber, og at vi er en gjeng med dyktige reportere og fotografer, forteller Solveig.

Les også:  Vil koste 14,2 milliarder å sikre Norges mest rasfarlige veier

Med hjelp av flere reportere og besøk av kjendiser, blir «TV 2 hjelper deg» større, friskere og enda mer aktuelle.

I denne sesongen skal en rekke kjendisduoer utfordres i «Billig vs. dyrt», og først ut er Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Vida Lill Berge. De får utover høsten konkurranse fra blant andre Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe, Katrine Moholt og Anders Hoff, og Niklas Baarli og Benjamin Silseth.

I tillegg skal Torodd og Sebastian fra TV 2-serien Wunderland ta oss med ut på veien for å finne den beste bensinstasjonsburgeren, og Per Sandberg og Bahareh Letnes får seg en skikkelig overraskelse når de skal teste alkoholfritt øl.

Les også:  Glimt feiret gull i Eliteserien 2023 på Aspmyra

– TV 2 hjelper deg er viktig for folk flest. Og en venn som seerne våre har stor tillit til. Etter 25 år ser vi fremdeles på det som en svært viktig oppgave å hjelpe det norske folk, både når de selv står fast, og med å rettlede dem i en jungel av ulike tilbud. Solveig og hennes team setter på plass de som lover for mye, og hjelper deg å velge rett, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

«TV 2 hjelper deg» har premiere torsdag 20. august kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.