TV 2 etter ny kontakt med Telia: – Nå kan seerne få tilbake kanalene sine

iphone

Det har vært dialog mellom TV 2 og Telia gjennom dagen. Partene er enige om å forlenge avtalen midlertidig på samme vilkår, mens man forhandler videre.

Det er også en uttalt ambisjon fra begge parter om å komme i mål i løpet av noen få måneder. Derfor bør Get-kundene endelig kunne få TV 2-kanalene tilbake på skjermen.

– Vårt hovedfokus har vært at seerne skal få tilbake kanalene sine så fort som overhodet mulig. Nå i ettermiddag bekreftet Get på epost at vi bør bruke mindre enn seks måneder på forhandlingene. Da er det ingen grunn til å la TV-seerne sitte med svarte skjermer, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, Sarah Willand.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

Én million norske TV-seere har vært uten TV 2s kanaler siden den gamle avtalen med Telias Get utløp 31. mai. Det har vært kontakt mellom partene gjennom dagen, og begge parter ønsker å løse konflikten uten svarte skjermer.

– Både vi og Get har ambisjoner om å finne en løsning så raskt som mulig. Nå er altså partene enige om at en midlertidig forlengelse er ønskelig, mens vi forhandler videre. Det burde allerede i kveld være mulig for Get å skru på kanalene igjen. Hverken vi eller Get ønsker å holde kundene som gissel, sier Willand.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.