Trond Wiger slipper nytt album

Trond Wiger

Siden 1997 har Trond Wiger fascinert oss med sine lyrisk krumspring, slepne teknikk og politiske perspektiver. Gjennom «GODE ORD DØR SIST» har han og Erik Bruset fanget et nasjonalt publikum med dybde og troverdighet, karakteristikker som også følger Tronds varierte solokarriere.

Han har stått alene på teaterscener og fortalt sin personlige historie, deltatt i utallige konsertprosjekter, vært fylkeskunstner og en naturlig samarbeidspartner med artister innenfor mange sjangere. Spennet i talentet er noe av det som ustanselig imponerer, men mer enn noe er det rett og slett det faktum at mannen er dødsrå på mikrofonen som stadig trekker folk inn i hans lekestue.

Les også:  Gåte & Djerv ute med låta "Svarteboka"

Han var personlig, følsom, underfundig og poetisk allerede i en tid da norske rappere bare var tøffe. I 2022 er tekstene mer aktuelle enn noen gang. Alene på scenen og mer nedtonet enn vi er vant til å se han, kommer tekstene fram i en grad som får både svorne fans og han selv til å se dem i nytt lys.  

Det nye albumet «Att og fram e Aubergine» er 10 låter med essensen av et individ. De fleste låtene produsert av Trond selv og innspilt i GODSterminalen på Svartlamon i Trondheim. Albumet slippes på vinyl og digitalt på Crispin Glover Records 4. mars.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.