Trond Lund blir butikksjef i Tesla Bodø

tesla

Tesla Norge har ansatt Trond Lund som Store Manager i Tesla Bodø. Den erfarne lederen gleder seg til å jobbe for å elektrifisere bilparken i Nordland.

Senteret i Bodø er ett av fem nye kombinerte butikker og servicesentere som Tesla har åpnet i Norge i år. Interessen for elektriske biler vokser raskt utenfor de største byene, og Tesla investerer nå for å utvide kapasiteten stadig flere steder i Norge.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

– Fremtiden er elektrisk, og jeg synes Teslas misjon om å akselerere overgangen til bærekraftig energi er inspirerende. Vi har en viktig jobb foran oss for å vise nordlendingene alle fordelene som ligger i å velge en elektrisk bil, sier Lund.

Lund kommer opprinnelig fra Steigen, men er bosatt i Bodø. Han har bakgrunn fra bilbransjen og sikkerhetsbransjen. Nå er 46-åringen klar for å ta fatt på utviklingen av Tesla-butikken i Bodø.

Les også:  Ivar Andreassen fra Bodø ny styreleder i Fiskebåt Nord

– Tesla har allerede fått en god start i Bodø, og nå gleder jeg meg til å ta satsningen videre sammen med teamet vårt her, sier Lund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.