Trestokkfestivalen tilbyr gratis billetter til brannhelter

konsert

Trestokkfestivalen som arrangeres på Haslemoen leir i Våler kommune samler årlig rundt 50.000 musikkelskere fra fjern og nær. Trestokkfestivalen har samlet det beste av norsk rock oppgjennom tidene, med band som DumDum Boys, CC Cowboys, Raga Rockers og Sivert Høyem.

Og i år tilbyr arrangørene ikke bare god musikk men også gratis billetter til brannmannskap og frivillige som har kjempet mot flammene i skogbrannene rundt om i landet den siste tiden.

– I en lunsj når vi satt og snakket om dette kom det opp en idé om at vi kunne gi bort en del av de usolgte billettene til de heltene som har stått på både dag og natt for å redde både folk, fe og eiendom. Det kan være vår måte å bidra på, å gi bort en opplevelse og en musikalsk helg som en belønning og en oppmerksomhet til alle heltene, sier festivalarrangør Henning Myrer.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Og arrangørene av musikkfestivalen som går av stabelen 3. og 4. august gir både bort festivalpass og ordner med overnatting til brannheltene.

– Vi ønsker derfor å gi bort festivalpass til de som ønsker å komme til oss på festivalen, og for de som har behov for overnatting så spanderer vi også camp-billett slik at ikke dette skal være noe hinder for å komme. Vi sender ut denne mailen til alle de branndistrikt vi har fått tak i adressen til, men for å nå flest mulig så håper vi at du kan være behjelpelig med å sende den videre til dine kontakter og dine folk. I tillegg til dette kommer vår konferansier Alex Rosén til å kjøre en liten hyllest til alle landets brannfolk i løpet av helgen, sier Henning Myrer.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

For å benytte seg av tilbudet må man legge inn festivalpass og eventuell campbillett i butikken, og trykke seg frem til handlekurven. Her kan man legge inn koden «brann» i kupongfeltet og det gis en 100% rabatt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.