Trenger du litt ekstra penger i sommer?

Sommerferien er lagt opp til å inneholde mye underholdning og reising, men dette krever at du har penger til å skape noen gode sommerminner. Det er ikke alltid du har nok oppsparte midler å bruke når sommerferien kommer, eller det kan ha oppstått uforutsette hendelser, og da kan et lån være til hjelp.

Låne penger til sommerferien

Det er veldig vanlig at nordmenn tar opp et forbrukslån for å bruke på reising, men du kan også bruke sommerferien på å rydde opp i økonomien din. Fordelen med såkalte usikrede lån er at det ikke er noen grense på hva du kan bruke dem til.

Hvis du sitter med mye inkassogjeld, kan det lønne seg for deg å bruke sommeren til å rydde opp, slik at du kan starte med blanke ark til høsten. Det er ikke alltid du har en økonomi som tilsvarer at du kan kvitte deg med inkassogjeld, og derfor lønner det seg å snakke med banker som er villig til å hjelpe deg og gi deg lån med inkasso.

Det er svært mange fordeler med å kvitte seg med inkassogjeld, som at du unngår å få eventuelle betalingsanmerkninger og generelt en veldig dyr gjeld. Pengene du eventuelt sitter igjen med etter at inkassogjelden er betalt ned, kan du bruke på å unne deg en fin sommerreise.

Trenger du hjelp med å beholde huset ditt?

Hvis du i løpet av sommeren har mottatt et brev hvor det står at huset ditt blir begjært tvangssolgt, gjelder det å handle raskt. Boligen din kan bli tvangssolgt om du har ubetalte regninger som ligger hos et inkassoselskap, eller du ikke har betalt avdrag på boliglånet ditt som i tillegg er pantesikret i huset ditt.

Det finnes alltid en løsning

Det finnes alltid en løsning rundt tvangssalg av bolig, og løsningen er å kvitte seg med den gjelden som brenner mest. Tvangssalg av bolig er en lenger prosess, og derfor så vil du ha litt tid på deg til å unngå eller komme deg rundt tvangssalget.

Uforutsette hendelser, sykdom, ulykker og lignede kan ha påvirket økonomien din såpass at det er vanskelig for deg å betale ned gjelden selv. Det finnes banker som kan hjelpe deg med å løse denne økonomisk vanskelige situasjonen sammen med deg, og gi deg gode råd på veien.

Det beste for alle er at huset ditt ikke blir tvangssolgt, fordi dette gir nemlig en mye dårligere pris for boligen din. Når du sammen med en bank har klart å stoppe tvangssalget, kan du selv avgjøre om du ønsker å selge boligen din eller finne løsninger som gjør at du kan klare å beholde den.

Hva gjør du om du har betalingsanmerkninger?

Betalingsanmerkninger gjør den økonomiske hverdagen tyngre for de aller fleste som har en slik anmerkning. Alle banker og tjenesteleverandører kredittsjekker deg når du søker om lån eller skal bestille en tjeneste, og alt de ser da er betalingsanmerkningen som for de fleste er ensbetydende med at du er en dårlig tilbakebetaler.

Derfor kan mange banker og tjenesteleverandører nekte deg lån og/eller tjenesten du ønsker å bestille. Dette kan oppleves ekstra tungt om sommeren når du trenger penger og generelt har et ønske om å hygge deg.

Få hjelp til å kvitte deg med anmerkningene

For å få den sommeren du fortjener, for ikke å snakke om den økonomiske tryggheten, kan du få hjelp av banker som er villig til å gi deg lån med betalingsanmerkning. Så fort du har kvittet deg med gjelden som har ført til forordningen, så har du ikke lenger noen betalingsanmerkning som står i veien.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.