Tre nye låter fra Timbuktu

hes

I Sverige er jubileumsversjonen av megasuksessen Hver gang vi møtes, (Så mycket bättre) i full gang, og en av stjernene som deltar er rapperen Timbuktu.

Den svenske raplegenden har de siste ukene tolket låter fra artistkollegaene Miss Li, Petter og Orup, til strålende mottagelse, og nå er alle låtene tilgjengelig i alle kanaler. Timbuktu slipper de tre låtene «Början På Allt», «Bourgeois Shangri-La» og «Regn Hos Mig».

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Fantastiske tolkninger, sterke fortellinger, og hemmelige gjester er ingrediensene i TV4’s jubileumssending av Så Mycket Bättre, som er en strålende suksess i vårt naboland om dagen.

Årets artister, som alle har deltatt i tidligere sesonger av programmet er: Petter, Miss Li, Magnus Uggla, Carola, Niklas Strömstedt, Little Jinder, Orup, Petra Marklund, Jason «Timbuktu» Diakité, Titiyo, Danny Saucedo, Jill Johnson og Ebbot Lundberg.

– Det var en mye mer avslappet opplevelse denne gangen. Alle artistene visste mer om hva som skulle skje, og senket guarden. Det gjorde at stemningen ble mye mer naturlig, forteller Timbuktu.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.