Toyota stenger de fleste europeiske fabrikker på grunn av koronapandemien

toyota

I lys av den akselererende koronapandemien i Europa, som har store sosiale og økonomiske ringvirkninger, ønsker Toyota Motor Europe (TME) å gi en statusoppdatering for sin virksomhet;

– For det første vil Toyota gi uttrykk for sin medfølelse til alle pårørende som har mistet sine kjære siden utbruddet av pandemien, samt gi vår sympati til alle som har vært rammet av utbruddet av koronavirus. Samtidig vil vi uttrykke dyp respekt ovenfor ansatte i helsevesenet og myndighetene som står i frontlinjen dag og natt, sier informasjonssjef Espen Oslen.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Vi tar våre beslutninger basert på trygghet og sikkerhet for våre ansatte og interessenter og tar samtidig hensyn til vurderingene fra de ansvarlige for håndteringen av utbruddet. Vi vil fortsette å gjøre tiltak på riktig tidspunkt i denne svært dynamiske situasjonen. Fremover vil vi fortsatt basere våre beslutninger på råd vi mottar fra myndighetene i hvert enkelt land og region, sier Olsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.