Topp tre ting du må ha på hjemmekontoret

Etter at pandemien slo igjennom så ble det mer og mer normalt med hjemmekontor, rett og slett fordi vi var nødt. Etter den tid er det mange som har oppdaget at det er ganske deilig med hybridkontor og flere arbeidsplasser har i dag gitt de ansatte muligheten til å jobbe både på kontoret og hjemme.

Mange trives godt med slike ordninger. Spesielt de som har små barn, de som har ekstra stramme timeplaner eller de som bor langt unna jobben trives godt med muligheten for hjemmekontor. Vi har derfor funnet frem tre favoritter fra MyTrendyPhone som kan gjøre hjemmekontoret bedre, mer effektivt og mer ergonomisk. La oss ta en titt på de flotte alternativene vi har funnet frem til dere, og det er verdt å nevne at dere i dag til og med kan designe mobildeksel og annet tilbehør selv.


Multistativ til PC, bok eller nettbrett

Det første vi skal anbefale deg i dag er et multistativ fra MyTrendyPhone. Dette er en av de mest solgte produktene og det har vi full forståelse for. Her får du muligheten til å sitte i en mer korrekt stilling når du jobber på datamaskinen, ved at du får løftet maskinen opp slik at du ikke får så høye skuldre. Dette stativet er også sammenleggbart slik at du enkelt kan ta det med deg på hytta, på cafe eller på biblioteket. Perfekt for hjemmekontor eller for deg som sitter mye foran datamaskinen. Stativet kan også funke fint til bøker eller til et nettbrett dersom det er behov for det.

Trådløst tastatur med styreplate

Enda et alternativ som kan gjøre hjemmekontoret litt mer ergonomisk er et trådløst tastatur med en styreplate. For det første er det trådløse tastaturet ofte litt større enn det du har på datamaskinen din, noe som gjør at du får spredt armene og dermed også senket skuldrene litt. For det andre har dette tastaturet en styreplate som ligger til høyre for tastaturet slik at du slipper å flytte hånden inn mot brystet når du skal klikke. På den måten får du igjen slappet av mer i skuldrene, samt at du slipper å få den ubehagelige knekken i håndleddet når du klikker.

Trådløs mus og sittepute til kontoret

Som du kanskje skjønner så ønsker vi at du skal sitte så godt som mulig når du jobber – også hjemmefra. Derfor anbefaler vi ortopedisk sittepute for kontorstoler slik at du automatisk får en bedre holdning i ryggen. Denne puten er god å sitte på, samtidig som den tvinger deg til å sitte med god holdning. Til slutt så anbefaler vi deg en trådløs mus slik at du får plassert skuldrene godt mens du jobber og slik at du slipper senebetennelse i håndledd og arm når klikker deg rundt og jobber hardt. Dette er en investering i hjemmekontoret og i helsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.