Topp fem: Den mest effektive måten å finne en date på

fest alkohol

Har du noen gang gått på en date og tenkt at det er både hyggelig og spennende å date? Mens du en annen gang har opplevd det helt motsatte? Det er ikke så rart. Datinglivet kan gå opp og ned ifølge en undersøkelse fra datingappen happn.

At vi har forskjellig syn på datinglivet viser seg i en undersøkelse som Ipsos Norm har gjennomført på oppdrag fra den globale datingappen happn. Én av fire nordmenn syns det er spennende, samtidig som nesten like mange syns det er komplisert.

Les også:  Telia bygger 5G: – Nå er det Bodø sin tur

– Vi har vel alle noen ganger følt at datinglivet går litt opp og ned. Innimellom har vi gode dager og innimellom mindre gode. For å øke sjansen for at en date skal være morsom, og redusere følelsen av håpløshet, er mitt tips å chatte med eller videodate personen før selve daten. Still spørsmål og få et inntrykk av personen. På den måten øker du sjansen for å gå på daten med en viss nysgjerrighet og se om kjemien stemmer. Et annet tips er å snakke med venner, de kan oppmuntre deg på både gode og mindre gode dager, sier Marine Ravinet, trendsjef i happn.

Les også:  Nå blir det enklere bussbilletter i Nordland

Men hvilken måte er egentlig best for å treffe en potensiell date? Det viser seg at datingapper gir like gode resultater som å bli kjent med noen gjennom en venn. Undersøkelsen viser at 14 prosent syns den beste måten er gjennom venner og familie. Like mange syns at datingapper er en god fremgangsmåte. Det betyr at datingapper har blitt en enda mer akseptert måte å treffe andre på. De som tilbringer mye tid på treningssenteret, har imidlertid mindre sjanser der. Bare én prosent mener nemlig at treningssenteret er et godt sted å treffe neste date på.

Les også:  Nå kommer Freia Smil som iskrem i Bodø-butikkene

Topp fem: Den mest effektive måten å finne en date på:

  1. Gjennom venner og familie
  2. Gjennom datingapper
  3. På nattklubb/bar
  4. På jobben
  5. På en privat tilstelning
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.