Tom Fossen fra Bodø blir bruktbilsjef i Nordvik AS

nordvik

Tom Fossen har jobbet som salgssjef for Toyota forhandleren Nordvik i Bodø siden 2019 hvor han har hatt ansvaret for salg av nye- og brukte biler. Nå øker Nordvik satsingen på bruktbil og er glade for å ha Tom med på laget.

– Nordvik har lang tradisjon som bruktbilforhandler med historie helt tilbake til 1960. Nå styrker vi teamet ytterligere for å ruste organisasjonen for fremtidens bilmarked. Tom har solid kompetanse og erfaring, og vi er glade for at han har takket ja til oppdraget, forteller Christian Nordvik, administrerende direktør i Nordvik AS.

Les også:  Nå starter arbeidet i Sjøgata i Bodø

Tom Fossen skal lede bruktbilsatsingen for Nordvik AS sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms. Bedriften forventer å selge over 1500 brukte biler innværende år.

Tom vil fortsatt ha arbeidssted i Bodø og skal fungere som bruktbilsjef lokalt, i tillegg til alle Nordvik sine 15 Toyota forhandlere som selger bruktbil i Trøndelag, Nordland og Troms.

– Det er klart det er en spennende stilling. Nordvik er en solid aktør med et bredt utvalg av bruktbil fra flere bilmerker. Jeg ser frem til å ta fatt på den nye arbeidshverdagen og gleder meg til å videreutvikle konseptene våre sammen med dyktige kolleger, forteller han. 

Les også:  Specsavers i Bodø og Trygg Trafikk ber bilister passe på i vintermørket

Tom tiltrer den nye stillingen 1. september og Nordvik er i gang med rekrutteringen for å finne hans etterfølger som salgssjef på nye biler. Den nye Toyota forhandleren på Stormyra stod ferdig i nye og moderne lokaler i 2020, og leverer et stort antall bil hvert år.

Nå søker Nordvik etter en dedikert ressurs som vil få ansvaret for å fortsette å styrke Toyotas posisjon som markedsleder i Salten. I første halvår hadde Toyota en markedsandel på 20,35% (vare- og personbil) i området.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.