Tips til sommerens beste underholdning

Så er sommeren 2020 på hell og for oss her nord – som knapt har sett temperaturer over 20 celsius – kan det kanskje påstås at det har vært litt stusselig å oppholde seg ute selv om naturen vår er vakker og variert. Kanskje har du allerede resignert og funnet frem Netflix-kontoen eller lært deg et nytt instrument, bestilt en sen ferietur til varmere strøk og ryddet unna grillen for sesongen – eller lever du fortsatt i håpet om en siste «Indian Summer»-effekt levert til oss fra værgudene i Yr.no? Uansett hvordan du har håndtert det omskiftende været vil vi tipse deg om den beste sommerlige underholdningen og TV-seriene der ute, slik at du med litt flaks kanskje kan føle litt på sommerstemningen helt ut i de neste og raskt påtroppende høstmånedene.

Noen av de beste seriene akkurat nå

En av seriene vi virkelig har falt for heter Normal People og denne har gått sin seiersgang på NRK sin nettstrømmetjeneste (som du kan klikke deg inn på «gratis» takket være lisenspengene dine) gjennom forsommeren. Serien handler om to irske ungdommer ved navn Marianne og Connell og følger dem i 2 sesonger mens den vanskelige første kjærligheten utfolder seg og utvikler seg mellom dem. NRK har i tillegg masse gode dokumentarer, eksempelvis om Scandinavian Star-katastrofen og Knutbymordet – og skulle det friste med mer humoristisk innhold kan du jo sjekke ut den morsomme serien Vikingane som har blitt lansert også utenfor landets grenser med stor suksess.

Nye og gamle hobbyer
Om du har fått nok tittetid gjennom regnskurene, hvorfor ikke teste en ny (eller gammel) hobby?
Enten du ønsker å bli mer aktiv, vil lære deg å fokusere bedre, bli en bedre kokk eller bare ha et nytt tidsfordriv, er det mange tusen hobbyer der ute du kan ta opp og lære deg på kort – eller lang – tid! Vi har funnet frem en liste for deg som ikke vil bruke så mye penger på en ny hobby, fordi det ikke trenger å koste mye penger å bli god på noe nytt. På denne nettsiden kan du finne over 30 ulike hobbytips. Spesielt anbefaler vi DIY (Do It Yourself), altså «gjør-det-selv» – fordi det rett og slett innebærer å lære seg å fikse ting i hjemmet som kanskje har gått litt i stykker eller sluttet å fungere slik det skal.

Den beste nettunderholdningen
Enten du surfer online via PC eller mobil, er det meste av moderne og oppdatert underholdning nå å finne på nett. Og om du er på leting etter underholdning som er av det mer interaktive slaget enn TV-serier og film, kan du klikke her, og bli med i fellesskapet av spillere på nettet. Det finnes nemlig en hel drøss med gratis- og pengebasert underholdning å finne online der du kan delta aktivt og bli kjent med andre. Har du testet f.eks online diskusjonsforumer eller spilt kabal før? Da vet du at begge deler garantert ville være morsommere i en kombinasjon. Og skulle det klarne opp i skyene mot enden av sommeren kan du jo atter igjen ta deg ut i skog og mark, nyte sene sommerkvelder med de du er mest glad i og logge deg av nettbrett og mobil for en stund. Ha en riktig fin sensommer!

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Anbefalt for deg

Om skribenten: Bodoeposten.no