Tinder med tips til sommerprofilen

dame

Sommeren er endelig her, noe som betyr en ny datingsesong å se frem til. Prat og engasjement rundt festivaler og sommerfester har startet, og medlemmene på Tinder gleder seg til å komme seg ut og møte nye mennesker.

De siste månedene har ord som “møte” og “IRL” økt med 10+ prosent i medlemmenes biografier, noe som gir signaler om at sommerdatingen har startet. Men til tross for at utetemperaturene stiger, sier 75 prosent av single at de setter pris på en prat med daten deres på nettet før de møtes IRL.

For de som ønsker å øke datingsjansene i sommer, har Tinder svaret på hvordan man kan lage en interessant og match-vennlig profil som er perfekt for de varme sommermånedene.

1. Ha bilder med fokus på deg!  

Start sommeren med å oppdatere profilen din med ferske bilder. Den perfekte profilen har varierende bilder fra ulike situasjoner, som gjør at en potensiell match kan bli litt bedre kjent med deg som person. Fem bilder er det ultimate antallet å ha i profilen din – og gruppebilder er ikke nødvendig her! 

Les også:  Slik blir ladesommeren

2Vis interessene dine 

Å legge til interesser på profilen din er en enkel og smart måte å fortelle mer om deg selv på, og det åpner for en icebreaker som gjør det lettere å starte spennende samtaler. Er du for eksempel en sportsinteressert type som sluker alt i sportens store verden? Gi beskjed til Tinder-medlemmene og legg til interesser som «fotball», “reise” eller «basketball» på profilen din. Du kan også utforske disse interessene mer ved å søke etter likesinnede i Explore! 

3. Autensitet er nøkkelen / vis ditt sanne jeg!  

Noen enkle steg, noen raske selfies, og vipps har du en blå hake i profilen din som viser dine potensielle matcher at det virkelig er deg på bildene. Bekreftede profiler er mer attraktive og gir flere likes, så det er en klar vinn-vinn. Ikke glem å se etter en blå hake på andre profiler som du selv er nysgjerrig på! 

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

4. La musikken vise vei!  

Det sies ofte at et bilde sier mer enn tusen ord…  men ikke glem musikken! Blant Tinder-medlemmer i Norge og globalt, er musikk den mest populære interessen. Legg til favorittsangen din (Spotify-kjenningsmelodi) for å vise potensielle matcher hva du liker å lytte til. Det er verdt å skifte kjenningsmelodien din så ofte som mulig – dette vil få profilen din til å føles mer levende og aktuell. Du vil ikke være alene om dette, omtrent 40 prosent av Tinder-medlemmene rundt om i verden allerede har lagt til en kjenningsmelodi i profilen sin. Når de har lagt det til, har antall matcher økt med 10 prosent.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

5. Vær raus i profilbeskrivelsen! 

Profilbeskrivelsen er viktigere enn noen gang. Med en beskrivelse i profilen din kan du virkelig vise potensielle matcher hvem du er, og hva du leter etter. Ifølge en undersøkelse er autentisitet og åpenhet det Tinders medlemmer verdsetter mest – og nesten halvparten (48 prosent) av 18-25-åringene på Tinder oppgir at de først og fremst er ute etter en autentisk person som tør å være seg selv fullt ut. En utfyllende profilbeskrivelse gir deg flere matcher, og det vil være mye lettere for matchene dine å starte samtaler om ting du faktisk bryr deg om. 

Så hva venter du på? Kom deg ut av de mørke vintermånedene og gå sommeren i møte med en oppdatert Tinder-profil, eller hjelp en venn med å oppdatere sin!  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.