Tidenes Jackpot i V75?

v75 jackpot

Sett av 10. november! Svenske ATG og Norsk Rikstoto har gått sammen om å bygge opp tidenes største Jackpot i V75. Målet er at det skal være mulig for en spiller å vinne mer enn 100 millioner kroner når V75-løpene går på Eskilstuna travbane.

– Norsk Rikstoto har hatt utbetalinger i V75 på mer enn 40 millioner kroner flere ganger, og svenske ATG har vært oppe i en gevinst på 65 millioner, men nå kan det være mulig å bryte 100-millioners-grensen. Den totale premiepotten som spillerne skal fordele kan komme opp i gedigne 150 millioner kroner, sier kommersiell direktør Carl Fredrik Stenstrøm i Norsk Rikstoto.

Samarbeid er viktig
Både Norsk Rikstoto og ATG kjemper en beinhard kamp mot utenlandske aktører i kampen om kundene. Nettopp derfor er det viktig for både Norge og Sverige å tilby attraktive produkter:

– Samarbeid over landegrensene har kommet for å bli. Samtidig var ikke denne felles V75-omgangen med Eskilstuna planlagt i vår terminliste, men med godvilje både fra Det Norske Travselskap og de to banene som arrangerer løp i Norge samme lørdag, Jarlsberg travbane og Harstad travpark, så lar denne satsingen seg gjennomføre – til beste for alle, sier en spent administrerende direktør i Norsk Rikstoto, Harald Dørum.

Jackpotten bygges opp i de omgangene hvor det ikke er utbetaling for syv, seks eller fem riktige i de omgangens som arrangeres i Sverige og Norge før 10. november.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.