Telenor sponser e-sportlandslaget i fotball

data spill

Samarbeidet mellom NFF og Telenor forlenges til 2022 og Telenor går også inn som sponsor for e-sportlandslaget.

Avtalen som tirsdag ble signert av Bjørn Ivar Moen, fungerende leder av Telenor Norge, og Pål Bjerketvedt, generalsekretær i NFF, gir Telenor rettigheter til kvinne – og herrelandslaget, samt de store breddeaktivitene Telenor Cup og Telenor Xtra.

Avtalen er omfattende både i innhold og økonomi. Nytt i den forlengede avtalen er at Telenor går inn som sponsor på det nyopprettede e-sportlandslaget i eFotball.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Langsiktighet og trygghet
– Vi ønsker å støtte norsk idrett for både for store og små. Med vårt langsiktige og stabile samarbeid med NFF oppnår vi dette, med fokus på både bredden og toppen. I tillegg gjør vi fotballhverdagen enklere for familier via våre digitale tjenester, sier Bjørn Ivar Moen, fungerende leder for Telenor Norge.

Telenor vil fortsette arbeidet med digitaliseringen og videreutvikle MinFotball-appen som igjen er tett knyttet til MinFamilie.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Styrker grunnlaget for utviklingen
– Norges Fotballforbund er svært stolt over å ha signert en ny 4-årig avtale med Telenor. Telenor og NFF har samarbeidet i 25 år, og denne avtalen vil styrke grunnlaget for en fortsatt god utvikling av norsk fotball, både i topp og bredde, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.