ANNONSE: Tegn når du trenger en ny mobil

Tegnene på at du trenger en ny mobiltelefon

Det er mange tegn som kan fortelle deg at det er på tide med ny mobiltelefon. Noen er mer merkbare enn andre, og noen er av en natur som du ikke lett legger merke til. Skader, kort batteritid og treghet er over tid uunngåelige tegn på at en mobil bør byttes ut. Nedenfor følger flere tegn som du kan se etter for å finne ut av om du bør bytte mobiltelefon.

Les også:  ANNONSE: Slutt å søke etter SMS-lån på nettet

De vanligste tegnene

Dersom mobilen din fort går tom for strøm og bruker lang tid på å lade kan det være lurt å se seg om etter en erstatning. Det samme gjelder hvis skjermen er sprukket og det ikke er mulig å reparere den, eller om du har andre skader på telefonen kan det også være en god grunn til å bytte. En mobil kan også få interne skader dersom den faller i gulvet.

Andre tegn kan være at enkelte apper krasjer eller at mobilens operativsystem ikke lenger får oppdateringer. Dette fører igjen til at enkelte apper ikke lenger fungerer. En gammel mobil er ofte preget av treghet ved at den bruker lang tid på å slå seg på, på å åpne apper og at den generelt sett reagerer sent.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Ting å tenke på ved kjøp av ny mobil

Når du ser etter en ny mobil er det lurt å tenke på hva du trenger av funksjoner. Hva skal du bruke den til, og hvor mye tenker du å bruke den? Ved kjøp av ny mobil er det også veldig lurt å investere i mobildeksler og skjermbeskyttere slik at du slipper å bekymre deg for skader. Hos Skalhuset finner du massevis av trygge og flotte deksler. Et godt deksel kan forsikre deg om at du ikke trenger en ny mobil på en god stund. Dette er bra både for lommeboka di, og bedre for miljøet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.