Techstep valgt som leverandør til Nordea

iphone bank

Techstep har vunnet en rammeavtale med det nordiske finanskonsernet Nordea. Avtalen gjelder leveranse av mobiltelefoner, nettbrett og tilhørende utstyr og tjenester til bankens medarbeidere i Norge og Danmark.

Techstep vant avtalen på grunn av nordisk tilstedeværelse og kapasitet til å levere på tvers av landegrensene og kvaliteten på tidligere leveranser til Nordea Norge. I tillegg var Techsteps tette samarbeid med utstyrsleverandørene en viktig faktor.

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

– Vi er åpenbart veldig fornøyd med avtalen. Nordea, en av Europas største banker, anser den digitale arbeidsplassen som forretningskritisk og vil at Techstep skal levere en viktig del av plattformen. Samtidig anerkjenner de evnen vår til å levere mobile løsninger på tvers av landegrensene i Norden. Det er akkurat denne etterspørselen vi har bygget Techstep for å betjene, sier CEO Gaute Engbakk i Techstep.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Avtalen, som forventes signert i løpet av kort tid, har en potensiell varighet på tre år med årlig fornyelse. Totalverdien er estimert til 90 millioner kroner.

– Det er den største avtalen vi har inngått så langt i Techsteps halvannet år lange historie. Den reflekterer også hvilke muligheter som ligger foran oss, avslutter Engbakk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.