strøm

Ny undersøkelse: Slik skal folk i Nord-Norge holde strømregningen nede

Etter to vintre med skyhøye strømutgifter gjør flere og flere nordlendinger nå grep før neste vinter. Både praktiske og enkle tiltak planlegges, men også større investeringer har allerede blitt gjort for å... Les mer »
nytelse.no

Over 50% nordmenn har sex i det fri!

Utendørs sex er populært blant nordmenn, hele 54% har hatt det viser en ny sexundersøkelse. De avslører også hvor de fantaserer om å ha sex. Se listen her. Utendørs sex i det... Les mer »
medisiner

6 av 10 nordmenn dårlig forberedt på utenlandsferie

Fellesferien er offisielt i gang, og mange nordmenn ser frem til late dager med sanden mellom tærne. Solsengen kan imidlertid raskt erstattes med turistdiaré og solbrenthet, noe mange opplevde i fjor. Likevel... Les mer »
team arbeidsplass

3 av 10 pollenallergikere bør få tilrettelegging på jobb

Mange pollenallergikere opplever at de settes ut av spill på arbeidsplassen i pollensesongen da de plages av rennende nese, kløe i øynene og nedstemthet, men de færreste blir hørt. I en fersk... Les mer »
sol

Tidligere påske: Redd nordmenn ikke tar solen på alvor

Påskeferien nærmer seg og mange nordmenn gjør seg klare for solveggen på fjellet, ved sjøen eller i byen. Selv om påsken er tidligere i år, håper farmasøyt Stig Henning Pedersen i Farmasiet at... Les mer »
nordlys

3 av 10 frykter strømbrudd på hytta

I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 30 prosent av hytteeiere at de er bekymret for strømbrudd på hytta. – En hytte uten strøm er en potensiell skadebombe. Matvarer råtner i fryseren,... Les mer »
nissen

4 av 10 nordlendinger føler seg overvektig

En spørreundersøkelse gjennomført av YouGov for Herbalife Nutrition viser at 4 av 10 nordlendinger føler seg overvektig. I tillegg skulle 74 prosent ønske de var mer aktive i hverdagen. 23 prosent av... Les mer »
jul matprat

Her er sjekklisten til hvordan du lykkes med ribba

Ribba er det folk flest skal spise til jul i år. Det viser MatPrats juleundersøkelse gjennomført av YouGov. Her er sjekklisten til hvordan du lykkes med ribba i jula! Hva skal du... Les mer »
hkstrategies

Specsavers i Bodø ber folk rydde hjemme: Gamle briller kan lære andre lese

Fire av ti nordmenn har briller og solbriller liggende hjemme som de ikke bruker, ifølge en ny undersøkelse. Nå kan du bidra ved å levere inn briller som får nytt liv i... Les mer »
dating

Ny undersøkelse: Så ofte kysser vi i parforholdet!

Kyssing er viktig i et parforhold. Men hvor flinke er nordmenn til å kysse partneren sin, og hvor ofte gjør vi det? Nå har Kondomeriet svaret. I en ny landsdekkende og representativ... Les mer »