nissen

4 av 10 nordlendinger føler seg overvektig

En spørreundersøkelse gjennomført av YouGov for Herbalife Nutrition viser at 4 av 10 nordlendinger føler seg overvektig. I tillegg skulle 74 prosent ønske de var mer aktive i hverdagen. 23 prosent av... Les mer »
jul matprat

Her er sjekklisten til hvordan du lykkes med ribba

Ribba er det folk flest skal spise til jul i år. Det viser MatPrats juleundersøkelse gjennomført av YouGov. Her er sjekklisten til hvordan du lykkes med ribba i jula! Hva skal du... Les mer »
hkstrategies

Specsavers i Bodø ber folk rydde hjemme: Gamle briller kan lære andre lese

Fire av ti nordmenn har briller og solbriller liggende hjemme som de ikke bruker, ifølge en ny undersøkelse. Nå kan du bidra ved å levere inn briller som får nytt liv i... Les mer »
dating

Ny undersøkelse: Så ofte kysser vi i parforholdet!

Kyssing er viktig i et parforhold. Men hvor flinke er nordmenn til å kysse partneren sin, og hvor ofte gjør vi det? Nå har Kondomeriet svaret. I en ny landsdekkende og representativ... Les mer »
sex

Ny undersøkelse: Så mange menn er fornøyd med egen penisstørrelse!

Hvor godt forhold har egentlig menn til sin faste følgesvenn? Nå har Kondomeriet tatt s(t)aken i egne hender og undersøkt hvordan det står til med selvbildet til norske menn – under boksershortsen.... Les mer »
sex

Ny undersøkelse: Derfor barberer vi oss nedentil!

Stusser du busken? Trimmer du hekken? Steller du med hagen? Her spør vi selvsagt ikke om dine ferdigheter med hagestell eller om du har grønne fingre, men om du er blant dem... Les mer »
sex

6 av 10 sier de får orgasme når de har sex

8. august feires den Internasjonale Orgasmedagen og fortsatt er det mange nordmenn som sjelden eller aldri opplever orgasme. En undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no viser at 6 av 10 nordmenn sier... Les mer »
dame

Opplever du økt sexlyst under mensen? Da er du ikke alene!

Har du kjørt brannbil før…? Her spør vi selvsagt ikke om du har sittet bak rattet på en ekte brannbil med sirener og brannstige, men om du har hatt sex når du... Les mer »
sex

Dette ønsker nordmenn seg mer av på soverommet

I en ny, landsdekkende og representativ undersøkelse, gjennomført av YouGov, har Kondomeriet kartlagt nordmenns sexvaner – og blant annet avdekket hva det norske folket ønsker seg mer av under dyna! I undersøkelsen... Les mer »
gassgrill

Ferien høysesong for kullosforgiftning: 1 av 4 vet ikke hvilke apparater som kan føre til kullosforgiftning

Norske hjem er hovedsakelig oppvarmet av elektrisitet, men mange hytter og båter utstyrt med gass eller aggregater til oppvarming eller matlaging. Giftinformasjonen, en del av Folkehelseinstituttet, anbefaler nordmenn å gjøre seg kjent... Les mer »