flyplass

3 av 10 har endret planer for utenlandsferie neste år

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 3 av 10 at de har endret planlagt utenlandsferie neste år på grunn av koronasituasjonen. – Jeg tror mange er usikre på hvor lenge... Les mer »
juletre

Gavestress, halsbrann og juleallergi: Dette er nordmenns juleplager

De fleste av oss må belage oss på en annerledes jul i år også, med restriksjoner som munnbind, antallsbegrensninger og avlyste arrangementer. Det er likevel flere ting enn pandemien som plager og... Les mer »
vinter jul

50 000 i Nordland plages av morgenfugler

Over 50 000 innbyggere i Nordland irriterer seg over muntre, pratsomme eller høylytte mennesker tidlig om morgenen, ifølge en fersk undersøkelse utført for Nespresso. Nå advarer søvnekspert om at mørketiden kan gjøre morgenen enda tøffere... Les mer »
julemat

Juleallergi er et økende problem – Nær 1 million nordmenn plages

Antall nordmenn med allergilignende plager i jula har på få år økt med 45 prosent, og selv om behandling er viktig sykdomslindring er det mange som ignorerer plagene.  Analysebyrået YouGov har på... Les mer »
julebord

Dette er nordlendingenes julefavoritter

Ribbe  er favoritten for de  flest e nordlendinge r til jul i år. Og både gamle og nye tradisjoner er viktige for valg av julemeny. Det viser MatPrats ferske juleundersøkelse utført av YouGov. Som... Les mer »
fobi

Ny undersøkelse: 1 av 3 fra Nordland er bekymret for egen hverdagshelse

Selv om de færreste av oss har ambisjoner om å bli 24 timers utøvere, har nesten 8 av 10 fra Nordland lyst til å være mer fysisk aktiv. Døgnet vårt ser imidlertid... Les mer »
egg

Egget populært i Nord-Norge

Fredag 8. oktober markeres verdens eggdag på ulike måter over hele verden. Mens 79 % av norske forbrukere opplever at egg er del av et sunt kosthold, er tallet for de som bor... Les mer »
bolig fjord natur

Ny undersøkelse: Folk dropper å lese forsikringsvilkårene

Nordmenn bare skumleser eller gjemmer forsikringspapirene sine ulest i en skuff, viser ny undersøkelse. Færre enn én av fem – 18 prosent – svarer at de har lest tilnærmet alt av forsikringsvilkår... Les mer »
punktert

Ny undersøkelse: Norske sjåfører redde for biltrøbbel på ferie

Over 40 prosent av bilførerne frykter motortrøbbel på norgesferien, viser ny undersøkelse. Én av fire er engstelige for punktering. Det går frem av en spørreundersøkelse YouGov har gjennomført på oppdrag fra forsikringsselskapet... Les mer »
if

If frykter ulykker på vinterdekk i juni og juli

Flere enn én av ti kjører på trafikkfarlige dekk i sommer, viser en fersk undersøkelse. 8 prosent svarer at de bruker vinterdekk på bilen i juni og juli. 5 prosent har på... Les mer »