vegetarmat

Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

Nordlendinger kjenner godt til helserådene fra myndighetene og matindustrien som skal holde oss sunne og friske. Å følge rådene er det derimot mange som sliter med – Ikke overraskende. Det er for... Les mer »
lys julen

Ny rapport: Mye trøstespising i Nordland

Myndighetene oppfordrer til sunnere kosthold, og nordlendinger ønsker både å spise og leve sunnere. Likevel tyr mange av oss til kos på kveldene, og i en undersøkelse innrømmer 24 prosent av nordlendingene... Les mer »
juletre

Julestemning: 6 av 10 nordlendinger må ha musikk

Julekvelden kommer alltid litt fortere enn man tror, men selve julestemningen kommer ikke av seg selv. Følelsen av jul må folk flest ha hjelp for å finne frem til. Pepperkaker uten palmeolje,... Les mer »
vinter

4 av 10 kan ikke sjekke alderen på bildekk selv

I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 44 prosent av bileiere at de ikke vet hvordan de sjekker alderen på dekkene sine selv. – Mange kjører rundt med gamle dekk, og mange... Les mer »
team arbeidsplass

Nesten hver fjerde kvinne tør ikke snakke om mensen på jobb

En ny YouGov-undersøkelse på vegne av Tork, viser at nesten hver fjerde kvinne mellom 18-55 år ikke føler seg komfortable med å snakke om menstruasjon og mensenhelse på jobb. Undersøkelsen viser også... Les mer »
strøm

Ny undersøkelse: Slik skal folk i Nord-Norge holde strømregningen nede

Etter to vintre med skyhøye strømutgifter gjør flere og flere nordlendinger nå grep før neste vinter. Både praktiske og enkle tiltak planlegges, men også større investeringer har allerede blitt gjort for å... Les mer »
nytelse.no

Over 50% nordmenn har sex i det fri!

Utendørs sex er populært blant nordmenn, hele 54% har hatt det viser en ny sexundersøkelse. De avslører også hvor de fantaserer om å ha sex. Se listen her. Utendørs sex i det... Les mer »
medisiner

6 av 10 nordmenn dårlig forberedt på utenlandsferie

Fellesferien er offisielt i gang, og mange nordmenn ser frem til late dager med sanden mellom tærne. Solsengen kan imidlertid raskt erstattes med turistdiaré og solbrenthet, noe mange opplevde i fjor. Likevel... Les mer »
team arbeidsplass

3 av 10 pollenallergikere bør få tilrettelegging på jobb

Mange pollenallergikere opplever at de settes ut av spill på arbeidsplassen i pollensesongen da de plages av rennende nese, kløe i øynene og nedstemthet, men de færreste blir hørt. I en fersk... Les mer »
sol

Tidligere påske: Redd nordmenn ikke tar solen på alvor

Påskeferien nærmer seg og mange nordmenn gjør seg klare for solveggen på fjellet, ved sjøen eller i byen. Selv om påsken er tidligere i år, håper farmasøyt Stig Henning Pedersen i Farmasiet at... Les mer »