team arbeidsplass

Nordmenn best på hjemmekontor, men savner det sosiale på kontoret

Fire av fem nordmenn sier de for det meste har tilgang på utstyret de trenger på hjemmekontoret og nesten halve befolkningen sier at hjemmekontoret ikke har påvirket deres personlige liv og forhold.... Les mer »
julemat

Dette spiser vi på julaften

Det er fortsatt ribbe og pinnekjøtt som er nordmenns favoritter på julaften. Og de geografiske skillene i landet er som før. Det viser en fersk undersøkelse utført av YouGov i 2020 på... Les mer »
juletre

46 500 i Nordland med «juleallergi»

Én av fire nordmenn utfordres av allergilignende symptomer i julen, og andelen har økt. Det viser en landsomfattende undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av Allergiguiden. Undersøkelsen viser også at i Nordland har... Les mer »
herbalife

Slik saboterer nordlendinger hverandres spise- og treningsvaner

Majoriteten av Nordlands befolkning skulle ønske de trente mer eller spiste sunnere. Det er mange årsaker til at vi ikke får det til, men partneren vår kan være en viktig del av... Les mer »
vipps

Hver fjerde nordlending misfornøyd med mobilabonnementet

1 av 4 nordlendinger beskriver mobilabonnementet sitt som dyrt, komplisert, uoversiktlig eller frustrerende, ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov for Vipps. Men mange orker ikke å bytte. Selv om misnøyen rundt... Les mer »
julegave

Rekordmange skal handle på nett under årets Black Friday

Nesten 2 millioner nordmenn skal handle på nett under årets Black Friday, og omtrent like mange velger bort fysisk handel på grunn av Covid-19. Norske nettbutikker og leveringstjenester stålsetter seg for tidenes... Les mer »
google

Spår rekord for netthandelen: 4 av 10 nordlendinger boikotter fysiske butikker på Black Friday

38 prosent av innbyggerne i Nordland velger bort fysisk handel til fordel for nettshopping under årets Black Friday. Samtidig svarer mer enn 1 av 4 i fylket at de har planer om... Les mer »
høyttaler

Hver tiende nordlending villig til å betale for radio

En ny nordisk undersøkelse viser at over 8 av 10 nordlendinger lytter jevnlig på radio og at hver tiende radiolytter er villig til å betale for det. – Radio som medium står sterkt i... Les mer »
pels

Polen stemmer for å forby pelsdyroppdrett

Torsdag vedtok det polske parlamentet et forbud mot pelsdyroppdrett. Den nye loven, som vil utfase landets mink- og revefarmer på bare ét år, fikk støtte fra et overveldende flertall i parlamentet. Dyrevernorganisasjonen... Les mer »
medisiner

1 av 4 nordlendinger er redd for koronasmitte på apoteket

Hver fjerde innbygger i Nordland fylke er redd for å få koronaviruset når de går på apoteket, ifølge en undersøkelse utført av YouGov for Farmasiet. 6 av 10 nordlendinger mener at folk... Les mer »