sex

Ny undersøkelse: Så mange menn er fornøyd med egen penisstørrelse!

Hvor godt forhold har egentlig menn til sin faste følgesvenn? Nå har Kondomeriet tatt s(t)aken i egne hender og undersøkt hvordan det står til med selvbildet til norske menn – under boksershortsen.... Les mer »
sex

Ny undersøkelse: Derfor barberer vi oss nedentil!

Stusser du busken? Trimmer du hekken? Steller du med hagen? Her spør vi selvsagt ikke om dine ferdigheter med hagestell eller om du har grønne fingre, men om du er blant dem... Les mer »
sex

6 av 10 sier de får orgasme når de har sex

8. august feires den Internasjonale Orgasmedagen og fortsatt er det mange nordmenn som sjelden eller aldri opplever orgasme. En undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no viser at 6 av 10 nordmenn sier... Les mer »
dame

Opplever du økt sexlyst under mensen? Da er du ikke alene!

Har du kjørt brannbil før…? Her spør vi selvsagt ikke om du har sittet bak rattet på en ekte brannbil med sirener og brannstige, men om du har hatt sex når du... Les mer »
sex

Dette ønsker nordmenn seg mer av på soverommet

I en ny, landsdekkende og representativ undersøkelse, gjennomført av YouGov, har Kondomeriet kartlagt nordmenns sexvaner – og blant annet avdekket hva det norske folket ønsker seg mer av under dyna! I undersøkelsen... Les mer »
gassgrill

Ferien høysesong for kullosforgiftning: 1 av 4 vet ikke hvilke apparater som kan føre til kullosforgiftning

Norske hjem er hovedsakelig oppvarmet av elektrisitet, men mange hytter og båter utstyrt med gass eller aggregater til oppvarming eller matlaging. Giftinformasjonen, en del av Folkehelseinstituttet, anbefaler nordmenn å gjøre seg kjent... Les mer »
grillmat

Ny rapport: Her er de nye grill-trendene

Grillsesongen er for mange nordmenn svært etterlengtet, og interessen for grill er stor. Spørsmålet er likevel om ferdighetene står i stil med interessen. En fersk undersøkelse har nå sett nærmere på hvordan... Les mer »
Elsparkesykkel

Ny undersøkelse: 5 av 10 vil forby elsparkesykkel på fortau

I en fersk spørreundersøkelse svarer 52 prosent at det bør innføres forbud mot å bruke elsparkesykkel på fortau. Høyest andel finner en i Oslo. – Dette er ett av forslagene til ytterligere... Les mer »
sol

Sen påske og sterke UV-stråler: Hver sjette nordmann bruker ikke solkrem i påsken

Påskeferien nærmer seg og mange nordmenn gjør seg klare for fine dager i solveggen på fjellet, ved sjøen eller hjemme. Driftsdirektør og farmasøyt i Farmasiet, Stig Henning Pedersen, bekymrer seg for sjokksoling... Les mer »
veier

Kraftig økning i sjåfører som trenger veihjelp

Sist år økte antallet veiassistanser og bilberginger med 20 prosent, viser tall fra forsikringsbransjen. Å kjøre tom for strøm er den nye tomme tanken. I fjor var det 251 653 veihjelp- og... Les mer »