bolig fjord natur

Ny undersøkelse: Folk dropper å lese forsikringsvilkårene

Nordmenn bare skumleser eller gjemmer forsikringspapirene sine ulest i en skuff, viser ny undersøkelse. Færre enn én av fem – 18 prosent – svarer at de har lest tilnærmet alt av forsikringsvilkår... Les mer »
punktert

Ny undersøkelse: Norske sjåfører redde for biltrøbbel på ferie

Over 40 prosent av bilførerne frykter motortrøbbel på norgesferien, viser ny undersøkelse. Én av fire er engstelige for punktering. Det går frem av en spørreundersøkelse YouGov har gjennomført på oppdrag fra forsikringsselskapet... Les mer »
if

If frykter ulykker på vinterdekk i juni og juli

Flere enn én av ti kjører på trafikkfarlige dekk i sommer, viser en fersk undersøkelse. 8 prosent svarer at de bruker vinterdekk på bilen i juni og juli. 5 prosent har på... Les mer »
bil ratt speedometer

Ny undersøkelse: En av tre kjører bil oftere enn før

Hele 33 prosent kjører bil oftere enn før på grunn av fare for å bli smittet ved bruk av kollektivtransport, viser en fersk undersøkelse foretatt for Tryg Forsikring. – Vi setter dette... Les mer »
team arbeidsplass

Nordmenn best på hjemmekontor, men savner det sosiale på kontoret

Fire av fem nordmenn sier de for det meste har tilgang på utstyret de trenger på hjemmekontoret og nesten halve befolkningen sier at hjemmekontoret ikke har påvirket deres personlige liv og forhold.... Les mer »
julemat

Dette spiser vi på julaften

Det er fortsatt ribbe og pinnekjøtt som er nordmenns favoritter på julaften. Og de geografiske skillene i landet er som før. Det viser en fersk undersøkelse utført av YouGov i 2020 på... Les mer »
juletre

46 500 i Nordland med «juleallergi»

Én av fire nordmenn utfordres av allergilignende symptomer i julen, og andelen har økt. Det viser en landsomfattende undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av Allergiguiden. Undersøkelsen viser også at i Nordland har... Les mer »
herbalife

Slik saboterer nordlendinger hverandres spise- og treningsvaner

Majoriteten av Nordlands befolkning skulle ønske de trente mer eller spiste sunnere. Det er mange årsaker til at vi ikke får det til, men partneren vår kan være en viktig del av... Les mer »
vipps

Hver fjerde nordlending misfornøyd med mobilabonnementet

1 av 4 nordlendinger beskriver mobilabonnementet sitt som dyrt, komplisert, uoversiktlig eller frustrerende, ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov for Vipps. Men mange orker ikke å bytte. Selv om misnøyen rundt... Les mer »
julegave

Rekordmange skal handle på nett under årets Black Friday

Nesten 2 millioner nordmenn skal handle på nett under årets Black Friday, og omtrent like mange velger bort fysisk handel på grunn av Covid-19. Norske nettbutikker og leveringstjenester stålsetter seg for tidenes... Les mer »