wizz air

Norge gjenåpner – Wizz Air trapper opp

Wizz Air har som ambisjon å tredoble trafikken på det norske innenlandsnettet. Nå trapper selskapet opp satsingen etter regjeringens avgjørelse om ikke lenger å fraråde innenlandsreiser. Regjeringens avgjørelse om å igangsette andre... Les mer »
wizz air

Wizz Air varsler søksmål etter flere boikottvedtak

Wizz Air har sendt varsel om søksmål mot flere norske kommuner og fylker, samt det statlige selskapet Statnett. Dette skjer etter flere vedtak om boikott av flyselskapet. Etter inntredenen på det norske... Les mer »
wizz air

Wizz Air feirer ny base i Oslo

Wizz Air, Europas raskest voksende og grønneste flyselskap, feirer nå åpningen av sin nye base i Oslo. Dette markerer startskuddet for tre nye innenlandsruter mellom Bergen, Tromsø, Trondheim og Oslo. Allerede nå... Les mer »
wizz air

Wizz Air satser på reduksjon av utslipp

Ti nye løsninger for å forbedre effektivitet på forbrenning av drivstoff skal iverksettes i år. Dette er en del av Wizz Airs forpliktelse om å redusere karbonutslipp med ytterligere 33 prosent innen... Les mer »
wizz air

Wizz Air etablerer seg i Norge

Wizz Air vil fra 5. november etablere seg på det norske innenriksmarkedet. De starter opp med daglige flyvninger på rutene mellom Oslo og Bergen, Oslo og Trondheim og Oslo og Tromsø. Foreløpig... Les mer »