nfk

– Burde latt Norwegian styrke Widerøe

Fylkesråd for samferdsel i Nordland, Marianne Dobak Kvensjø, mener Norwegian burde fått lov å kjøpe Widerøe. – Jeg er skuffet over at konkurransetilsynet fortsatt vurderer å stoppe Norwegians oppkjøp av Widerøe.  Jeg frykter... Les mer »
norwegian

Konkurransetilsynet varsler mulig stans i Norwegians oppkjøp av Widerøe

Konkurransetilsynet har i dag varslet at de vurderer å gripe inn i Norwegians oppkjøp av Widerøe. Norwegian er overrasket over tilsynets begrunnelse og er uenig i den foreløpige konklusjonen.  – Vi er... Les mer »
nfk

– Widerøeoppkjøpet kan gi muligheter i Bodø

Fylkesrådsleder Elin Dahlseng Eide mener Norwegians oppkjøp av Widerøe kan gi vekst- og utvikling i Bodø. Fylkesrådsleder i Nordland, Elin Dahlseng Eide mener oppkjøpet av Widerøe kan være et godt grep for... Les mer »
Widerøe

Widerøe øker kapasiteten i Nord-Norge

Widerøe fraktet 2,5 % færre passasjerer i mars 2023 sammenlignet med mars 2022. Dette skyldes delvis at Widerøe hadde 1,2 % færre seter tilgjengelig i markedet i mars sammenlignet med året før.... Les mer »
Samferdselsdepartementet

DAT og Widerøe tildeles kontrakter for drift av flyruter i Nord-Norge

Samferdselsdepartementet lyste 30. september 2021 ut ny konkurranse om regionale ruteflyginger i Nord-Norge. Flyselskap i alle EU/EØS-land ble invitert til å levere tilbud på drift av til sammen 14 ruteområder for perioden... Les mer »
viderøe

Det første sjømatflyet har tatt av fra Bodø Lufthavn

En milepæl er nådd. Torsdag 22.april tok Qatar Airways av fra Bodø direkte mot sjømatmarkedene i de globale markeder i Asia. I over fire år har det vært arbeidet for å få... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Slå ring om Widerøe!

Hva skal vi gjøre uten et godt flytilbud her vi bor? Mens de som bor rundt storbyene setter seg på toget, trikken eller t-banen er det ikke det samme for oss. Avstandene her... Les mer »
widerøe

Widerøe starter flere Bodø-ruter i sommer

I Norges mest omfattende undersøkelse om sommerens reiseplaner svarer 9 av 10 at de ønsker å reise i Norge på sommerferie. Nordlendingene ønsker deg sørover og øst- og vestlendingene til Helgeland og... Les mer »
knut arild hareide

Forlenger minimumsnivået for flytilbudet i Norge

Som følge av virusutbruddet har etterspørselen etter personreiser med fly falt betydelig, og det kommersielle grunnlaget for store deler av norsk personflytrafikk har falt bort. Derfor har Samferdselsdepartementet inngått avtaler med de... Les mer »
fly reise ferie

Parat ber regjeringen fremskynde redningspakke for Widerøe og Norwegian

Tirsdag ble det kjent at den svenske og danske stat har gått sammen om å stille garantier for 3 milliarder svenske kroner til kriserammede SAS. Parat-leder Unn Kristin Olsen sier regjeringen nå... Les mer »