pixabay

Rutealternativene i Nordland er uakseptable

Fylkeskommunene i Trøndelag, Nordland og Finnmark, vil ikke velge mellom de ruteforslagene Widerøe har presentert for FOT-rutene. Årsaken er at alle tilbudene oppfattes å være altfor dårlige både for folk og næringsliv.... Les mer »
norwegian

Norwegian får kjøpe Widerøe

Konkurransetilsynet har i dag godkjent Norwegians kjøp av Widerøe. – Vi er svært glade for dagens beslutning fra Konkurransetilsynet. Vi skal nå ta fatt på arbeidet med å sikre et enda bedre... Les mer »
pixabay

Salget av Widerøe: – Norsk luftfart trenger norske eiere

Norsk Flygerforbund mener at salget av Widerøe kan få betydning for norske arbeidsplasser, det robuste trepartssamarbeidet og utviklingen av norsk luftfart. Siden det i sommer ble klart at Norwegian ville kjøpe Widerøe,... Les mer »
nfk

– Burde latt Norwegian styrke Widerøe

Fylkesråd for samferdsel i Nordland, Marianne Dobak Kvensjø, mener Norwegian burde fått lov å kjøpe Widerøe. – Jeg er skuffet over at konkurransetilsynet fortsatt vurderer å stoppe Norwegians oppkjøp av Widerøe.  Jeg frykter... Les mer »
norwegian

Konkurransetilsynet varsler mulig stans i Norwegians oppkjøp av Widerøe

Konkurransetilsynet har i dag varslet at de vurderer å gripe inn i Norwegians oppkjøp av Widerøe. Norwegian er overrasket over tilsynets begrunnelse og er uenig i den foreløpige konklusjonen.  – Vi er... Les mer »
nfk

– Widerøeoppkjøpet kan gi muligheter i Bodø

Fylkesrådsleder Elin Dahlseng Eide mener Norwegians oppkjøp av Widerøe kan gi vekst- og utvikling i Bodø. Fylkesrådsleder i Nordland, Elin Dahlseng Eide mener oppkjøpet av Widerøe kan være et godt grep for... Les mer »
Widerøe

Widerøe øker kapasiteten i Nord-Norge

Widerøe fraktet 2,5 % færre passasjerer i mars 2023 sammenlignet med mars 2022. Dette skyldes delvis at Widerøe hadde 1,2 % færre seter tilgjengelig i markedet i mars sammenlignet med året før.... Les mer »
Samferdselsdepartementet

DAT og Widerøe tildeles kontrakter for drift av flyruter i Nord-Norge

Samferdselsdepartementet lyste 30. september 2021 ut ny konkurranse om regionale ruteflyginger i Nord-Norge. Flyselskap i alle EU/EØS-land ble invitert til å levere tilbud på drift av til sammen 14 ruteområder for perioden... Les mer »
viderøe

Det første sjømatflyet har tatt av fra Bodø Lufthavn

En milepæl er nådd. Torsdag 22.april tok Qatar Airways av fra Bodø direkte mot sjømatmarkedene i de globale markeder i Asia. I over fire år har det vært arbeidet for å få... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Slå ring om Widerøe!

Hva skal vi gjøre uten et godt flytilbud her vi bor? Mens de som bor rundt storbyene setter seg på toget, trikken eller t-banen er det ikke det samme for oss. Avstandene her... Les mer »