virus

Coronavirus påvist i Vesterålen

– Det er nå påvist smitte av koronaviruset i Vesterålen. Foreløpig er det snakk om én med bekreftet smitte i Hadsel, og flere med mistenkt smitte i både Hadsel og Sortland, sier... Les mer »
f-16

Verneombud truer med å stenge ambulanseflybasen i Bodø

I en brakke på flyplassen i Bodø skal ambulanseflypiloter sove ut når nattskiftet er ferdig i 06-tiden, men bygget rister når Forsvarets F16-kampfly går over, opplyser VOL. – Hovedproblemet er at bygningen... Les mer »
politibil

Etterforsker «uklart» dødsfall i Vesterålen

En mann i slutten av 30-årene ble funnet død på Stokmarknes i Vesterålen. Politiet har startet etterforskning, opplyser NRK. Seksjonsleder Geir Bendiksen ved Sortland lensmannskontor bekrefter at den døde er identifisert og... Les mer »
mat pleie sykehus

Norlandia skal drive sykehotellet Zefyr i Bodø

Norlandia har nå overtatt driften av sykehotellet Zefyr i Bodø som er en del av Nordlandssykehuset. Avtalen har en verdi på 11 millioner kroner, opplyser Vesterålen Online. – Det var to tilbydere,... Les mer »
linker

Journalistutdanningen i Bodø legges ikke ned

NTB retter i sak om journalistutdanningen i Bodø, NTB sendte onsdag kveld ut en sak om at journalistutdanningen i Bodø legges ned. Saken har blitt omtalt i flere medier. Men saken medfører... Les mer »