tryg forsikring

Innbruddstallene øker – Slik sikrer du deg mot innbrudd i sommer

Med en økning i antall innbrudd i både hus og fritidsboliger, bør man sørge for god innbruddssikring både hjemme og på hytta i sommer. Her er sikkerhetsekspertens råd. De offisielle Strasak-tallene fra... Les mer »
verisure

Verisure alarmstasjon blir TV-serie

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer på Verisures alarmstasjon når alarmen går, og hvordan alarmoperatører, vektere og nødetater sammen håndterer brann, innbrudd, akutt sykdom og andre... Les mer »
verisure

Full kontroll på alarmsystemet med nye Verisure Portal

Nyvinningen Verisure Portal gir kunden full kontroll på hele alarmsystemet uansett hvor man befinner seg i boligen eller bedriftslokalet. Portalen har både berøringsskjerm og lyd, samt en lett tilgjengelig SOS-funksjon. Med innovative... Les mer »
verisure

VIDEO: Alarmselskap med verdens mest verdifulle reklamemonter

Alarmselskapet Verisure stilte nylig ut Munch-verket Madonna i en alarmsikret reklamemonter ved Oslo S. – Dette er sannsynligvis det mest verdifulle utendørsmotivet som noen gang har blitt utstilt i hele verden, sier... Les mer »
verisure

Med vannalarm oppdager du vannlekkasjen i tide

I 2018 var det over 70.000 tilfeller av vannskader i private boliger/hytter – en økning på 17 prosent fra 2017. Med en døgnovervåket vanndetektor oppdages vannlekkasjen i tide og kan begrense skadene... Les mer »
julelys

10 lysvettregler for en tryggere jul

Levende lys er tradisjon og skaper god stemning i julen, men dessverre bidrar bruk av stearinlys og telys til økt brannfare. Her er ti lysvettregler som reduserer brannrisikoen. Norge er i Europa-toppen... Les mer »
innbrudd tyv

Slik sikrer du deg mot innbrudd i sommer

En undersøkelse viser at 1 av 2 kjenner noen som har opplevd innbrudd i boligen sin. Samtidig sier hele 73 prosent at de er svært lite eller ganske lite bekymret for innbrudd.... Les mer »
røykdetektor

Verisure: Brannrekord i mai

Ikke siden desember 2010 har alarmselskapet Verisure hatt en måned med flere branntilfeller blant sine boligkunder enn i mai i år. I nesten halvparten av tilfellene er brannårsaken knyttet til bruk av... Les mer »