f-16

Forsvarsministeren på NATO-møte 15. – 16. juni

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram deltar på NATOs forsvarsministermøte i Brussel 15. – 16. juni. Et viktig tema på møtet vil være den militære tilpasningen i NATO sett i lys av Ukraina-krigen. –... Les mer »
indianer

Kyiv kammerkor: Fra krigen i Ukraina til Olavsfest

Mens krigen raser i Ukraina, synger Kyiv kammerkor daglig i sin hjemby. I sommer er de support for Björk under Olavsfest. Krigen i Ukraina berører oss alle. De grusomme rapportene om bomber,... Les mer »
munnbind

– Ikke kast smittevernutstyr!

FrP er bekymret for at blant annet 2.5 millioner munnbind og masker er på vei til å gå ut på dato og dermed bli kastet. Partiet fremmet derfor i dag, tirsdag, forslag... Les mer »
stortinget

Stortingspresidenten i Kyiv

Stortingspresident Masud Gharahkhani besøkte Kyiv i dag, søndag 8. mai, sammen med utenriksminister Anniken Huitfeldt. Begge møtte president Zelenskyj. «Inntrykkene fra mitt besøk til Ukraina vil jeg ta med meg resten av... Les mer »
kiev

Over en halv milliard til Ukraina

Rekordmange nordmenn ønsker å hjelpe det Ukrainske folk. Norske hjelpeorganisasjoner har så langt samlet inn over 500 millioner.  Fundraising Norge har kartlagt hvor mye norske organisasjoner har samlet inn til Ukraina.  –... Les mer »
warner

MUSIKK: Pink Floyd slipper låta «Hey, Hey, Rise Up»

Pink Floyd slipper nå ny musikk til støtte for folket i Ukraina, i form av sangen «Hey, Hey, Rise Up». Dette er den første nye originalmusikken de har spilt inn som band... Les mer »
ukraina

5 gode råd til deg som vil hjelpe Ukraina

Mange tenker på de som er rammet av krigen i Ukraina nå som påsken står for døren. Om du vil gi penger, er det lurt ta noen enkle grep for å være... Les mer »
gunnar andreassen podcast

VIDEO: Standup-komikere fra Bodø vitser om pendlerbolig-skandalen

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har invitert standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn fra Bodø for å snakke om nyhetsbildet i en fersk podcast. Laks på Skype, NAF og klima, flyktninger... Les mer »
live konsert

Dugnadskonsert til inntekt for Ukraina i Beiarn

Sett av lørdag 30. april kl. 16.00 og delta på en støttekonsert for Ukraina. Dette er en real dugnadskonsert, hvor alle bidragsyterne på scenen stiller opp gratis, oppfordrer Beiarn kommune. Beiarn får... Les mer »
klassisk musikk

Bodø tar imot orkester på flukt

I slutten av april kommer orkesteret Kyiv Soloists til Bodø som flyktninger. De er på flukt fra sitt hjemland Ukraina, opplyser Bodø kommune. Kyiv Soloists var på turné i Italia da krigen... Les mer »