nrk

Slik blir sommer-OL på NRK, TVNorge og Max

Hele verdens øyne rettes mot Paris i slutten av juli. I sommer kan du følge alle øyeblikkene fra de olympiske leker på NRK, Max og TVNorge. Den norske troppen tok åtte medaljer... Les mer »
paris ol

OL i Paris 2024: NRK og Warner Bros. Discovery skal samarbeide

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
Foto: Discovery+

Markerer 50-årsjubileum: Adam Schjølberg fra Bodø er viktig bidragsyter

I år er det 50 år siden straffelovens paragraf 213 ble opphevet, og det ikke lenger var straffbart å leve som homofil i Norge. Det var et banebrytende steg tatt i den... Les mer »
Beijing 2022

Norske OL-favoritter sendes direkte på TVNorge

De største OL-øvelsene sett med norske øyne blir sendt direkte på TVNorge under vinterens OL i Beijing, som starter offisielt førstkommende helg 5. februar. Det gjelder blant annet langrenn, kombinert, skiskyting, hopp... Les mer »
bauer media

Radioveteran Stein Johnsen blir programleder i Radio Rock

Stein Johnsen, kjent fra bl.a. Radio 1 Oslo og P4, returnerer til radio. Hver fredag kveld frem til sommeren skal han boltre seg på Radio Rock og gjøre noe av det han... Les mer »
tv

LESERINNLEGG: Varslet ubalanse i dokumentarserie om Baneheia-saken

Torsdag kom pressemeldingen om at TVNorge og produksjonsselskapet Monster lager dokumentarserie om Baneheia-saken. På vegne av Ada Sofie Austegard, Jostein Sørstrønen, Klara Sløgedal og Arne Bernt Paulsen, vil jeg gjerne kommentere innholdet... Les mer »
tv

Medietilsynet vil føre tilsyn med nye krav til NRK, TV 2 og TVNorge

NRK og de riksdekkende kommersielle kanalene TV 2 og TVNorge får strengere krav til å tilgjengeliggjøre sine programmer for personer med funksjonsnedsettelser på tv. Medietilsynet skal føre tilsyn med endringene i kringkastingsforskriften,... Les mer »