tv2

USA-valg ga rekorduke for TV 2 Nyhetskanalen

TV 2-historiens mest omfattende USA-valgdekning resulterte i tidenes beste uke for TV 2 Nyhetskanalen, som dermed var landets tredje største kanal sist uke. Dekningen av USA-valget har gitt et solid løft for... Les mer »
trump

Tump eller Biden? Slik følger du USA-valget på TV 2

Mye står på spill i USA i høst. Får Donald Trump fire nye år som president, eller tar demokratenes kandidat, Joe Biden, over Det hvite hus? Med koronapandemien som dramatisk bakteppe vil valgresultatet... Les mer »
trump

Slik følger du presidentvalget i USA på NRK

USA skal velge om Joe Biden skal bli president eller om Donald Trump får fortsette i jobben. NRK gir deg nyheter, direktesendte debatter, analyse og dokumentarer fram til valgnatta 3. november –... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Forvirringen omkring Midtøsten vedvarer

De siste dagene har medier over store deler av verden gitt sensasjonelle fremstillinger av at det er inngått en avtale om normale diplomatiske forbindelser mellom De forente arabiske emirater og Israel. Av dr.... Les mer »
israel ap

LESERINNLEGG: Ukulturen for jødehat sitter i veggene

Markeringen i januar av 75-årsminnet for frigjøringen av de nazistiske folkemordsleirene skapte et forvirrende bilde hos mange jøder. Samtidig som europeiske ledere la ned kranser og talte rørende minneord om de døde jødene, kunne... Les mer »
trump

Medieåret 2019: Trump omtales mest, NAV-skandalen ga mest inntrykk

Donald Trump er mest omtalt i norske nyheter og sosiale medier i 2019. Men selv om den amerikanske presidenten dominerer på skjermene og i avisene, er det NAV-skandalen som har gjort mest... Les mer »
jødehat

LESERINNLEGG: Det ustoppelige jødehatet

En ufattelig tragedie fant sted i Pittsburgh, Pennsylvania, under feiringen av shabbat i en synagoge. Det ble raskt klart at massakren på den jødiske menigheten hadde et antisemittisk motiv. Ugjerningsmannen hatet jøder... Les mer »
trump

Nobels Fredspris: Donald Trump, Kim Jon-un og Moon Jae-in er årets bookmakerfavoritter

De to koreanske statsoverhodene, Kim Jong-un og Moon Jae-in, er store oddsfavoritter til å Nobels Fredspris. Nærmeste utfordrer hos Europas største bookmaker er USAs president, Donald Trump. – Ja, tro det eller... Les mer »
trump

Ymte.no avslører Dagbladet i falske nyheter om Trump?

Nettavisen Ymte.no publiserte på fredag en nyhetssak om norske mediers dekning av Trumps intervju med TV kanalen ITV. Dagbladet og VG påstod, feilaktig, at Trump beklaget for å ha re-tweeted 3 videoer... Les mer »
trump

CNN og New York Times favoritter til å vinne Trumps «Fake News»-kåring

USAs president Donald har gjort et stort nummer på Twitter at hans offisielle «Fake News»-kåring kommer mandag 8. januar. Nå har oddsekspertene våknet. Oddsekspertene hos Europas største nettspillselskap, Unibet, har fått med... Les mer »