jobbintervju

Problemer med rekrutteringssystemet i Dønna

Dønna kommune, i samarbeid med Alstahaug, Leirfjord og Herøy, er i ferd med å ta i bruk et nytt system for rekruttering og tilsetting. Det har ført til endel problemer, melder kommunen.... Les mer »
ferge

LESERINNLEGG: FrP vil sikre norske sjøfolk

Vi var mange som ble svært overrasket over at regjeringen valgte å svekke nettolønnsordningen i budsjettforslaget for 2021. Av Morten Ørsal Johansen og Bengt Rune Strifeldt, FrPs næringsfraksjon på Stortinget. FrP har... Les mer »
olje gass

Frykter masseoppsigelser i olje og gass

Ifølge ManpowerGroups arbeidsmarkedsbarometer skal olje- og gassindustrien nedbemanne i fjerde kvartal. Bjørn Christian Bjørnsen i Experis mener det mangler en plan for å ta vare på kompetanse. Koronakrisen trigget tidenes ras i... Les mer »
nav bodø

Nordland fylkeskommune og NAV Nordland sammen mot utenforskap

Fylkeskommunen og NAV Nordland inngår en samarbeidsavtale der målet er å få flest mulig innbyggere til å gjennomføre utdanning og komme seg i arbeid. – Vi klarer ikke å nå alle ungdommer som... Les mer »
norwegian

Norwegian hardt rammet av korona: 71 % færre passasjerer, 8000 permittert og 140 fly på bakken

Norwegian har lagt frem tallene for første halvår 2020 og andre kvartal. Tallene er som ventet kraftig påvirket av Covid-19-pandemien, med et nettotap på 5,3 milliarder kroner. I første halvår 2020 reiste... Les mer »
bedrift lønn avtale

Spionsiktet ansatt jobbet med materialteknologi og 3D printing, ikke forsvarsindustri

Den ansatte som 15. august ble arrestert av PST siktet for spionasje til fordel for Russland arbeidet i forretningsområdet Oil&Gas, hovedsakelig med avansert materialteknologi. DNV GLs regionalsjef for forretningsområdet Oil&Gas i Norge,... Les mer »
nav bodø

Opplæringstilbud for permitterte og ledige i Nordland

Har du gått i videregående opplæring og ikke fått vitnemål eller fagbrev så har Nordland fylkeskommune nå tilbud til deg hvis du er permittert eller utenfor arbeidslivet. Nordland fylkeskommune ønsker nå kontakt med... Les mer »
Foto: Stortinget

LESERINNLEGG: Greit at folkevalgte på Stortinget har millionlønn og dobbel så lang sommerferie som lærere?

Undertegnede kom i prat med en ung og fremadstormende lokalpolitiker i sommer. Hennes endelige mål var å sikre seg plass på Løvebakken. Ikke bare for politikkens skyld – nei da, hun innrømmet... Les mer »
Geelmuyden Kiese

Karne Lykkebo ny sjef i Geelmuyden Kiese

Karne Lykkebo overtar som managing partner i Geelmuyden Kiese Gruppen med effekt fra dato. Lykkebo fortsetter også i rollen som managing partner for GKs danske virksomhet. Samtidig overtar Marit Høvik Hartmann som... Les mer »
fest alkohol

Topp fem: Den mest effektive måten å finne en date på

Har du noen gang gått på en date og tenkt at det er både hyggelig og spennende å date? Mens du en annen gang har opplevd det helt motsatte? Det er ikke... Les mer »