stena line

Stena Line stenger passasjertrafikken til Danmark og Polen

Med bakgrunn av beskjeden om at Danmark og Polen stenger sine grenser, kommer Stena Line til å stenga ned sin passasjertrafikk til og fra disse landene inntil videre. Fra det tidspunktet passasjertrafikken... Les mer »
stena line

Stena Line heiser regnbueflagget over hele Europa!

Som stolt sponsor av EuroPride den 1.-16. Juni, heiser Stena Line regnbueflagget over hele Europa. Med meldingen «Alle om bord» viser selskapet at de står sammen om å støtte likeverdige rettigheter og... Les mer »
stena line

Stena Line tar sikte på å lede utviklingen innen bærekraftig sjøfart

Stena Line har nå utgitt sin tredje bærekraftsrapport «A Sustainable Journey» som beskriver initiativer, forbedringer og utfordringer fra et bærekraftperspektiv, samt resultater av selskapets ambisiøse bærekraftmål. Gjennomgangen viser også hovedfokuset selskapet har... Les mer »
stena line

Stena Line øker fokuset på likestilling og inkludering

På den internasjonale kvinnedagen 8. mars lanserer Stena Line et nytt fokusområde for bærekraft; Likestilling og inkludering. Dette er en del av selskapets økte satsing på å skape et bærekraftig arbeidsmiljø og... Les mer »
stena line

Stena Lines første nybygg har forlatt dokken i Kina

Stena Estrid er den første av fem E-Flexer-ferger som representerer neste generasjons energieffektive og fleksible RoPax-ferger. Stena Estrid er en av tre E-Flexer-ferger som skal operere på Irskesjøen og planlegges å gå inn... Les mer »