avtale enighet

129 nye foretak etablert i Bodø kommune i fjerde kvartal

Tripletex har gått gjennom de ferskeste tallene fra SSB, og sett nærmere på nye foretak og konkursåpninger på kommunenivå i andre kvartal i år. I fjorårets siste kvartal ble det etablert 129... Les mer »
Regnskap Norge

Regnskap Norge bekymret: Konkursene økte kraftig i 2023

Tall fra SSB i dag viser at antallet konkurser var langt høyere i 2023 enn året før. Regnskap Norge etterlyser forenklinger og foreslår tiltak som reduserer administrative kostnader for næringslivet med 30... Les mer »
Tripletex

Bodø fikk 147 nye foretak i andre kvartal

I årets andre kvartal ble det etablert 147 foretak i Bodø kommune. Dette er 27 foretak flere enn det som ble registrert i samme periode i fjor. Tall fra SSB viser også... Les mer »
Regnskap Norge

Regnskap Norge bekymret: Konkursene fortsetter å øke

Ferske tall fra SSB viser at antallet konkurser fortsetter å øke. – Selv om økningen er dempet fra foregående kvartal, ligger det an til at vi ender på rekordnivå for 2023. Ifølge SSB... Les mer »
nordlys

3 av 10 frykter strømbrudd på hytta

I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 30 prosent av hytteeiere at de er bekymret for strømbrudd på hytta. – En hytte uten strøm er en potensiell skadebombe. Matvarer råtner i fryseren,... Les mer »
Finn den beste regnskapsføreren

Alvorlige inkassotall for norske bedrifter – Alt tyder på konkursbølge

Antall inkassosaker for bedrifter har økt med 20 prosent det siste året. Dette indikerer at flere konkurser vil følge etter i løpet av året. Intrums ferske helårstall for 2022 tyder på at... Les mer »
vinter trafikk

Antall viltpåkjørsler øker: NAF advarer bilistene

Nesten 9000 hjortevilt har blitt påkjørt i perioden 2021 til 2022. – Bekymringen for å møte vilt på veien er stor ute i distriktene, sier rådgiver i NAF Jan Harry Svendsen. Nå... Les mer »
Tripletex

Færre foretak registrert i Bodø kommune i andre kvartal

Tripletex har gått gjennom de ferskeste tallene fra SSB, og sett nærmere på hvordan stigende renter og økte kostnader har påvirket etableringen av nye selskap i andre kvartal. I årets andre kvartal... Les mer »