musikk live

Spellemannuka er herved i gang – Tønes vant første prisen

Spellemann 2021 sendes på NRK1 fredag 22. april kl. 20.05. Slik som tidligere år vil det deles ut Spellemannpriser i noen av kategoriene i NRK sine kanaler i forkant av TV-sendingen. Mandag... Les mer »
hes

Spellemann-nominerte Eva Weel Skram legger ut på turné

I begynnelsen av 2021 slapp Eva Weel Skram «Sleppe tak», et album som tok opp tråden fra hennes første album med norske tekster fra 2018. Nå er albumet nominert til Spellemann, og... Les mer »
live konsert

Rekordpåmelding for Spellemann – 11. februar offentliggjøres de nominerte

Mye tyder på at mange norske artister og musikere har tilbrakt mye av tiden sin i studio i året som har gått. Aldri før har Spellemann registrert så mange påmeldinger som i... Les mer »
comeon

GB Blues Express er Spellemann-favoritt

Bookmakerne holder GB Blues Express som Spellemann-favoritt i forkant av den lørdagens direktesendte prisutdeling. – Geir Bertheussen Blues Express fremstår som en klar favoritt innenfor sin sjanger. Geir «Milkman» er anerkjent som... Les mer »
sesong 1

Julie Bergan og Tarjei Strøm leder Spellemannprisen 2018

30. mars går Spellemannprisen 2018 av stabelen på Chateau Neuf i Oslo. Sendingen går på NRK1 og nå er det klart at det er Julie Bergan og Tarjei Strøm som skal lede... Les mer »