Hans Anton Kristiansen

Barnevern-skandale i Fauske: – Tilliten til barnevernet er borte

Kritikken mot barnevernet hagler også i Fauske, flere påstår at det som skjer mot barn og familier er lovbrudd og saken omtales i lokalt media, nå konstaterer en lokal barnevern-kritiker at tilliten... Les mer »
nordland sv

Nordland SV fikk gjennomslag: Regjeringen gir penger til Sørfoldtunellene!

Nordland SV har jobbet for Sørfoldtunellene i mange år, og fikk senest i revidert det første reelle gjennomslaget for ny E6, med en bevilgning til utredning. Nå bevilger regjeringen 4 mrd. til... Les mer »
vegvesenet

E6 i Sørfold stengt på grunn av ras

– Opprydningsarbeidet etter raset har startet. Vi forventer lange køer og det spesielt i forbindelse med fergeleiene i Tysfjorden, forteller Vegtrafikksentralen i nord.  Vegen kan bli helt stengt på kort varsel. – Vi beklager... Les mer »
kna

Sørfoldtunnelene skal bygges: – Viktig seier for bilistene og landsdelen

Den viktige strekningen mellom Megården og Mørsvikbotn har vært en kampsak for KNA siden den ble vraket i statsbudsjettet før jul. Nå har regjeringspartiene og SV funnet penger til det i revidert... Les mer »
fartsgrense

Flertall for Sørfoldtunnelene i revidert nasjonalbudsjett

Arbeiderpartiet og Senterpartiet har sikret flertall for revidert nasjonalbudsjett – med midler til strekningen Megården – Børsvikbotn på E6 – sammen med SV. − Vi er ikke mange fra Nordland på Stortinget,... Les mer »
nfk

Enda mer tyngde bak samferdselskrav i nord

Forsvarssjefens fagmilitære råd legger enda mer tyngde bak samferdselskrav i Nordland. –Dette er den tredje rapporten i løpet av vel en måned som gir tydelig signal om at infrastrukturen i nord må... Les mer »
nfk

Må bane vei for store oppgraderinger i Nordland

Forsvarskommisjonens rapport om Forsvarets og NATOs behov for opptrapping må bane vei for store oppgraderinger av både vegnett og jernbane i nord, konkluderer fylkesrådsleder i Nordland, Elin Dahlseng Eide. Hun peker umiddelbart... Les mer »
valg

Disse fem partiene stiller til valg i Sørfold

Fem partier i Sørfold har nå sendt inn sine listeforslag til årets kommunevalg. Disse ligger til offentlig ettersyn, opplyser Sørfold kommune. Disse fem partiene stiller liste til valget: Sørfold Høyre Sørfold Arbeiderparti... Les mer »
elg vinter

Nå kan du søke Statskog om elgjakt: Her jakter flest i Nordland

Tusenvis av jegere legger i april sitt lodd i potten i håp om elgjakt hos Statskog. Tilfeldig trekning avgjør hvem som får tilslaget. Statskog forventer søknader fra om lag 800 jaktlag i... Les mer »
snø

Populært tilbud: Trimtur hver tirsdag i Sørfold

Karianne Pedersen inviterer til dagslystur hver tirsdag kl. 11.00 med oppmøte i Lakseparken på Straumen. Det nye tilbudet samler mange deltakere hver gang, opplyser Sørfold kommune. – Fysisk aktivitet reduserer stress, bedrer... Les mer »