nordvik

Går sammen om tungberging i Salten

Nord Salten Auto AS og Vifa bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS på Fauske. De to bilbergingsselskapene som holder til i henholdsvis Hamarøy og Steigen, samt Bodø og... Les mer »
statens vegvesen

Åpnet ny bru midt på E6 i Nordland

Torsdag åpnet den nye Strømmen bru på E6 i Sørfold – like nord for midtpunktet på E6 mellom Svinesund og Kirkenes. Samtidig er det bygd helt ny gang- og sykkelveg ved kommunesenteret... Les mer »
hkstrategies

Haukenes Hawks fra Haukenes ved Sørfold hyllet av eksperter

Haukenes Hawks fra Haukenes ved Sørfold ble hyllet av innovasjonseksperter i verdens største teknologi- og kunnskapskonkurranse. Haukenes-talentene og 48 andre lag konkurrerte under den skandinaviske finalen i FIRST LEGO League. Haukenes Hawks fra Hauknes... Les mer »
tunnell

– Sørfoldtunnelene må inn i 2023-budsjettet

– Det er særlig viktig at Sørfold-tunnelene prioriteres i 2023-budsjettet. Det sa KNA i Transport- og kommunikasjonskomitéens budsjetthøring torsdag.  I et forslag til statsbudsjett hvor regjeringen har sett seg nødt til å... Les mer »
skole barn

TV-aksjonen: Fantastisk innsats av skolene i Hamarøy

Til sammen har de tre skolene i Sørfold bidratt med imponerende 49.321 kroner til årets TV-aksjon og Leger uten grenser. De har løpt, bakt, laget produkter for salg og mye mer, melder... Les mer »
Foto: Hesse1309

Slik blir Engan-dagan 2022 i Sørfold

Slåttedag torsdag 28. juli, tur til Lappdalen dagen etter og lørdagskafé i grendehuset lørdag 30. juli. Her er program for årets utgave av Engan-dagan. Torsdag 28. juli fra kl. 10.00: Slåttedag Oppmøte... Les mer »
pixabay

Ny gang- og sykkelvei i Sørfold

Sørfold kommune har igangsatt arbeid med reguleringsplan for gang – og sykkelvei fra Straumen sentrum til Straumen småbåthavn og Valljordkrysset. Frist for innspill er 11. juli 2022, opplyser kommunen. Hensikten med planen... Les mer »
tunell

Sørfold-tunnelene prioriteres

Statens vegvesen har gjort en gjennomgang av de største kommende prosjektene. Her slås det fast at Sørfold-tunnelene skal prioriteres. Fylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll, sier dette er en viktig presisering. Det har... Les mer »
nfk

Bør få havbruksutdanning i Indre Salten

ett samarbeid med havbruksnæringen i Indre Salten er helt avgjørende når fremtidig utdanningstilbud skal planlegges, mener gruppeleder for Høyre i fylkestinget i Nordland, Beate Bø Nilsen. Hun ber nå fylkesrådet om å... Les mer »
kontor internett

Sommerjobb for ungdom Sørfold

Ungdom hjemmehørende i Sørfold kan etter søknad få sommerjobb i to uker. Ordningen gjelder for unge fra og med 10. klasse til og med fylte 17 år, opplyser kommunen. Nærmere opplysninger kan... Les mer »