tjen penger online

Flere får bredbånd i Sørfold

NK-Nett er tildelt kontrakt for bredbåndsutbygging. Nye dekningsområder er Engan – Elvkroken -Sørfjorden, Gyltvik – Kvarv, samt Megården – Andkilen – Nedre Evjen, opplyser Sørfold kommune. Nordland fylkeskommune har bevilget 3 millioner... Les mer »
live konsert

Sørfold kommune opphever korona-forskrift

I slutten av juli ble det vedtatt en lokal forskrift om forebygging av koronasmitte i forbindelse med arrangementer og ansamling av personer i Sørfold kommune, ifølge NRK. Sørfold kommunes midlertidige forskrift om... Les mer »
Foto: Hesse1309

Ny informasjonstavle på plass ved kulturminner i Sørfold

Med støtte fra Riksantikvaren og Nordland fylkeskommune har Nordlandsmuseet satt opp nytt skilt ved kulturminnene fra andre verdenskrig i Gyltvik, opplyser Sørfold kommune. Fra jernbanelinja og oppover kan man finne murer etter... Les mer »
sykehus doktor

553 personer fullvaksinert i Sørfold

553 personer i Sørfold har fått begge doser med vaksine, mens 337 venter på sin andre dose. Nå vaksineres gruppe 7-9, men innkalling også av gruppe 10 er i gang, opplyser kommunen.... Les mer »
ambulanse

Fire biler i trafikkulykke i Sørfold

Politiet rapporterer om en alvorlig trafikkulykke i Berrflogtunellen i Sørfold tirsdag i 15-tiden, fire biler er involvert. Nødetatene har rykket ut til stedet. Det skal være store skader på tre av de... Les mer »
veiarbeid

VIDEO: Grønt lys for ny E6 gjennom Sørfold

Statens vegvesen inviterer bransjen til å bidra med gode løsninger for å bygge storprosjektet E6 Megården – Mørsvikbotn i Sørfold kommune i Nordland så raskt og effektivt som mulig. Prosjektet E6 Sørfold har en... Les mer »
sykkel

Aktiv helg med Heilt innafor i Sørfold

Helga 11.- 13. juni kan Heilt innafor og samarbeidspartnere ønske velkommen til aktiv helg. Fjellfest er åpen for alle, det øvrige er for Sørfold-ungdom 6. klasse – 18 år. – Vi har... Les mer »
politi

Trafikkulykke i Sørfold – Tunnellen stengt

Politiet rapporterer om en trafikkulykke i Løkthaugen i Sørfold, en bil skal ha blitt påkjørt bakfra torsdag i 11-tiden. Tunnellen ble stengt i begge retninger inntil videre. Nødetatene rykket ut til stedet.... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Sørfold – Ambulanse på stedet

Politiet fikk melding om en trafikkulykke på E6 nord for Mørsvikbotn i Sørfold i 12-tiden tirsdag. En personbil med 3 personer har kjørt ut. Det er ikke meldt om store personskader. Ambulanse... Les mer »
politi

Bilbrann i Kobbskartunnelen i Sørfold – To personer skadet

Politiet rapporterer om en bilbrann i Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold natt til søndag i 24-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet og tunellen ble stengt. To personer ble hentet med redningshelikopter til... Les mer »