yoga bodø

Vil sponse folkehelseprosjekt i Sørfold

Vil du og din forening skape et folkehelseprosjekt og søke om støtte til dette? Sørfold kommunes folkehelsekoordinator hjelper dere videre. Grunnet sykdom har samlinger utgått, men søknadsfristene for en del av de... Les mer »
bil ratt speedometer

Fyllekjørte i Sørfold med ikke godkjent bil

Utrykningspolitiet stanset en bil i Sørfold nat til mandag, der føreren, en mann født i 1991, ikke var edru. Bevissikring ble foretatt. Det ble ikke førerkortbeslag grunnet lav promille. I tillegg var... Les mer »
vaksine

Sørfold starter vaksinering mot Covid-19 i januar

Sørfold kommune får antakelig tilgang på de første vaksinedosene i januar. Det jobbes for fullt med planlegging av vaksineringen, opplyser Sørfold kommune. Sørfold kommune vil prioritere ut fra helsemyndighetenes prioriteringsliste. Denne listen er... Les mer »
ambulansebil

Mann død etter ATV-ulykke i Sørfold

Politiet mottok en melding om en trafikkulykke med ATV i Sørfold lørdag i 10-tiden. En person var involvert og nødetatene rykket ut til stedet. Føreren av ATVen, en mann i midten av... Les mer »
utdanning

Starter kurs for gründere i Salten i høst

Har du en god idé og har lyst til å leve av den? Meld deg på etablererkurset Start Opp Salten innen 28. august, nytt kurs starter 4. september, oppfordrer Sørfold kommune. Start... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke i Sørfold: Syv personer skadet

Politiet rapporterer om en frontkollisjon mellom to personbiler på E6 ved Middagsfjelltunnelen i Sørfold. Ambulanse kom raskt til stedet og luftambulansen rykket også ut. Veien ble også stengt, opplyser politiet. Ulykken skjedde... Les mer »
abonner

Raskere koronasvar i Sørfold

Alle som blir testet for Covid19 og som har tilgang til Helsenorge.no kan selv logge seg på og få svar direkte. Dette opplyser fungerende kommuneoverlege Grishant Paramsothy i Sørfold kommune. – Raskere... Les mer »
politibil

Skadeverk på Straumen skole og Sørfoldhallen

I senere tid har det vært mye skadeverk på Straumen skole og Sørfoldhallen. Sørfold kommune har involvert politiet for å finne en løsning i saken, opplyser kommunen. Skadeverket går ut på steinkasting... Les mer »
svømming

Kulturstipend til ung svømmer i Sørfold

Årets vinner av Sørfold kommunes kulturstipend er 16-årige Sander Myhr Bjørknes fra Kines. Sander Myhr Bjørknes trener 20 timer i uka og er blant landets beste i butterfly. Ordfører Gisle E. Hansen... Les mer »
natur sommer barn

Sørfold kommune inviterer til fjelltrim for barn og ungdom

Én sommer, 10 fjelltopper. Sørfold ungdomsråd og kulturkontoret inviterer barn og unge til konkurranse med flotte premier, sponset av Elkem Salten og Sisomar. Opplegget heter Summit Sørfold UNG 2020. Registrer dine turer... Les mer »