sonans

– En svært god nyhet for privatiststudenter

Kunnskapsminister Guri Melby bekrefter nå at alle privatister skal få gjennomført sine eksamener, tross coronakrisen. – At våre studenter og andre privatister får gjennomføre eksamen er en svært gledelig nyhet. Så håper vi... Les mer »
sonans

Fortsatt ledige plasser på Sonans i Bodø i januar

Mangler du det lille ekstra for å sikre deg studieplass til høsten, eller har du lenge tenkt på å ta opp fag? Sonans Utdanning har skolestart i slutten av januar, og har... Les mer »
læring lærer klasse

Gratis mattehjelp før eksamen hos Sonans i Bodø

Mange gruer seg til matteeksamen i november. For å hjelpe de som ikke føler seg klare til den store dagen gir Sonans Utdanning bort gratis nødhjelp i matte til alle. Matematikk 1P... Les mer »
utdanning

Inviterer hele Norge til gratis mattehjelp

Det er eksamen i matte 1P mandag 19. november. Karaktersnittet har tidligere ligget på 2,6, og mange gruer seg til eksamen. Sonans Utdanning inviterer denne uken hele Norge til gratis mattemaraton på... Les mer »
læring lærer klasse

Sonans: – Det er ikke for sent!

Selv om skolestart har vært, er det ikke for sent å ta fag som privatist ved Sonans sine 11 skoler og nettstudier. Manglet du det lille ekstra i årets opptak til høyere... Les mer »