nfk

Stenger Soløyvannsveien

Soløyvannsveien i Bodø blir stengt for gjennomkjøring på dagtid på grunn av vegarbeid. Arbeidene starter onsdag 28. juni og vil pågå ut august, men det er ferie og fri ferdsel tre uker... Les mer »
nfk

Stenger Soløyvannsveien i Bodø

Mandag 14. november klokka 7.00 blir fv. 7492 Soløyvannsveien stengt på en strekning på Bertnes-/Mørkvedsiden. Årsaken er vegvedlikehold, opplyser Nordland fylkeskommune. Skolebussen kan passere, men for øvrige trafikanter blir veien stengt for... Les mer »
up

Trafikkulykke ved Soløyvannsveien i Bodø

Politiet melder at en enslig bil har kjørt av veien og langt ut i grøfta ved Soløyvannsveien i Bodø natt til søndag. Politiet tok hånd om to mannlige personer, begge født 99... Les mer »
breiva

Flyter med søppel ved Soløyvatnet

Det flyter med søppel i Breiva ved Soløyvatnet i Bodø. Flere søppelsekker ligger nedenfor veien like etter brua, ifølge en leser. – Noen har revnet søppelsekkene og innholdet er spredt utover. Hvem... Les mer »
futelva

Idyllisk bading i Futelva

Futelva som ligger langs Soløyvannet har fått endel besøk denne sommeren. Mange bodøværinger har tatt turen innom elva for å bade seg i vannet. Bildet over er tatt av en leser på... Les mer »
bodømarka ski

Skiløypa rundt Soløyvannet endelig ferdig

Søndag klokken 12 inviterte ordfører Ida Pinnerød byens befolkning til Sandjordmyra for offisiell åpning av skiløypa rundt Soløyvannet. Bodø kommune melder på sine nettsider at det er lysløype i 13 av de... Les mer »