Norges Skøyteforbund

Norge tildelt VM på skøyter 2025 – Usikkert om det kan gå

Det internasjonale skøyteforbundet, ISU, har i styremøte i oktober tildelt Norge og Hamar, VM-enkeltdistanser på skøyter i 2025. Men på grunn av strømkrisen og en uavklart situasjon i Norges nasjonalanlegg, Vikingskipet, tør... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Verdenscupen på skøyter åpner i Stavanger

Den internasjonale skøytesesongen åpner i Stavanger med første verdenscup 11.-13. november. Verdenscupen på skøyter var tilbake i Stavanger i 2021 for første gang på flere år. Og på tross av noen covid-restriksjoner var... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Skøytelandslaget klar for verdens raskeste is i USA

Verdenscup nr. 3 går helgen 3. – 5. desember i Utah Olympic Oval i Salt Lake City. Skøyteisen i Utah er kjent som verdens raskeste, og 9 av 10 verdensrekorder er satt... Les mer »
skøyter

Nå åpner skøyteløkka på kvartal 99 i Bodø

Skøyteløkka på kvartal 99 var et populært innslag i sin første sesong i fjor, og nå er man klare til ny sesong. Lørdag 27. november er isen klar til bruk for liten... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Her er den nye OL-drakten til skøytelandslaget

Til verdenscupen på hjemmebane i Stavanger stiller de norske løperne i nye drakter. Den blå fargen som har vært med siden OL i 2018 er byttet ut med rødt, hvitt og blått.... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Kneproblemer stopper Bjørn Magnussen i World Cup-åpningen

Skøyteløperen Bjørn Magnussen velger å stå over World Cup nr 1 i Polen helgen 12.-14. nov på grunn av et trøblete kne. Etter en veldig god helg under Norgescupen på Hamar 30.-31.... Les mer »
Norges Skøyteforbund

NM på skøyter starter fredag 5. mars

NM på skøyter går helgen 5. – 7. mars i Vikingskipet på Hamar. For første gang er NM sammenslått med sprint, allround og enkeltdistanse. 14 mestere skal kåres i løpet av helgen.... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Ragne Wiklund med nytt superløp!

Ragne Wiklund gikk inn til den beste plasseringen i et enkeltdistanse-VM for en norsk kvinne noensinne med sin 4. plass i Heerenveen torsdag. Ragne viste ingen respekt til legenden Martina Sáblíková i... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Her er Norges lag til Skøyte-VM 2021

Norge har blitt tildelt rekordmange 26 kvoteplasser til årets enkeltdistanse-VM i Nederlandske Heerenveen 11. – 14. februar. Til sammenligning hadde vi 11 plasser i fjorårets enkeltdistanse-VM. – Vi har tro på at vi... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Unge norske skøyteløperne i verdenstoppen

I denne helgens verdenscupstart i Nederlandske Thialf, var det de unge norske løperne som markerte seg sterkest. Norge er i et generasjonsskifte på skøytebanen, og de etablerte stjernene Håvard Holmefjord Lorentzen og... Les mer »