Norges Skøyteforbund

Norsk løper i VM i kunstløp for første gang på 5 år!

Mia Risa Gomez er tatt ut til å representere Norge i VM i Saitama, Japan 20. – 26. mars. 17-åringen, som representerer Stavanger KK, er den eneste norske kunstløperen som har klart... Les mer »
Norges idrettsforbund

Idrettsgalla 2023: Her er de nominerte

Hovedjuryen for Idrettsgalla 2023 har nå avsluttet sitt arbeid, og under presenteres alle nominasjonene. Idrettsgallaen avvikles på Hamar lørdag 7. januar 2023, og sendes direkte på NRK1. – Året 2022 ble både et... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Norges lag til skøyte-EM på hjemmebane

EM på skøyter arrangeres 6. – 8. januar i Vikingskipet på Hamar. Mesterskapet er både for sprint og allround, og det er lenge siden Norge har stilt med et så sterkt lag.... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Historisk EM-uttak i kunstløp

EM arrangeres i Espoo, Finland 25. – 29. januar 2023 og NSF har tatt ut én kvinnelig løper og et isdanspar til mesterskapet. Mia Risa Gomez (17) fra Stavanger har hatt en... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Norge tildelt VM på skøyter 2025 – Usikkert om det kan gå

Det internasjonale skøyteforbundet, ISU, har i styremøte i oktober tildelt Norge og Hamar, VM-enkeltdistanser på skøyter i 2025. Men på grunn av strømkrisen og en uavklart situasjon i Norges nasjonalanlegg, Vikingskipet, tør... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Verdenscupen på skøyter åpner i Stavanger

Den internasjonale skøytesesongen åpner i Stavanger med første verdenscup 11.-13. november. Verdenscupen på skøyter var tilbake i Stavanger i 2021 for første gang på flere år. Og på tross av noen covid-restriksjoner var... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Skøytelandslaget klar for verdens raskeste is i USA

Verdenscup nr. 3 går helgen 3. – 5. desember i Utah Olympic Oval i Salt Lake City. Skøyteisen i Utah er kjent som verdens raskeste, og 9 av 10 verdensrekorder er satt... Les mer »
skøyter

Nå åpner skøyteløkka på kvartal 99 i Bodø

Skøyteløkka på kvartal 99 var et populært innslag i sin første sesong i fjor, og nå er man klare til ny sesong. Lørdag 27. november er isen klar til bruk for liten... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Her er den nye OL-drakten til skøytelandslaget

Til verdenscupen på hjemmebane i Stavanger stiller de norske løperne i nye drakter. Den blå fargen som har vært med siden OL i 2018 er byttet ut med rødt, hvitt og blått.... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Kneproblemer stopper Bjørn Magnussen i World Cup-åpningen

Skøyteløperen Bjørn Magnussen velger å stå over World Cup nr 1 i Polen helgen 12.-14. nov på grunn av et trøblete kne. Etter en veldig god helg under Norgescupen på Hamar 30.-31.... Les mer »