Norges Skøyteforbund

NM på skøyter starter fredag 5. mars

NM på skøyter går helgen 5. – 7. mars i Vikingskipet på Hamar. For første gang er NM sammenslått med sprint, allround og enkeltdistanse. 14 mestere skal kåres i løpet av helgen.... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Ragne Wiklund med nytt superløp!

Ragne Wiklund gikk inn til den beste plasseringen i et enkeltdistanse-VM for en norsk kvinne noensinne med sin 4. plass i Heerenveen torsdag. Ragne viste ingen respekt til legenden Martina Sáblíková i... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Her er Norges lag til Skøyte-VM 2021

Norge har blitt tildelt rekordmange 26 kvoteplasser til årets enkeltdistanse-VM i Nederlandske Heerenveen 11. – 14. februar. Til sammenligning hadde vi 11 plasser i fjorårets enkeltdistanse-VM. – Vi har tro på at vi... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Unge norske skøyteløperne i verdenstoppen

I denne helgens verdenscupstart i Nederlandske Thialf, var det de unge norske løperne som markerte seg sterkest. Norge er i et generasjonsskifte på skøytebanen, og de etablerte stjernene Håvard Holmefjord Lorentzen og... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Nå starter skøytesesongen på Viaplay og V4: Følg EM, verdenscup og VM

Det er endelig klart for starten på en komprimert skøytesesong med EM, verdenscup og VM i Heerenveen i Nederland. Skøytesendingene ser du på Viaplay og V4. Skøytesesongen har blitt utsatt på grunn... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Det blir VM på skøyter likevel!

VM blir arrangert i Heerenveen, Nederland 11.-14. februar, og blir en del av «Hub-konseptet» for skøyter denne sesongen. VM på skøyter skulle opprinnelig gå i Beijing i Kina, i sultten av februar,... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Norges Skøyteforbund avlyser alle nasjonale stevner i november

NSF er dessverre nødt til å avlyse alle nasjonale stevner i november etter den siste utviklingen i koronapandemien. Etter regjeringens oppdaterte smittevernsanbefalinger fra torsdag 5. november 2020, har Norges Skøyteforbund vedtatt nye... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Det blir EM og World Cup på skøyter etter jul!

Det internasjonale skøyteforbundet (ISU) har bestemt at det blir en egen skøyte-boble i Heerenveen over nyttår. Det vil arrangeres EM og deretter verdenscup de to påfølgende helgene. EM er samtidig flyttet en... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Ragne Wiklund knuste mesterskapsrekorden fra 2009 på 5000m

Ragne Wiklund tok mesterskapsrekorden til Mari Hemmer fra 2009 da hun tok sitt andre gull i NM på Hamar med tiden 7.16,62. Hun forbedret samtidig sin egen personlige rekord med ca 15... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Lorentzen sikret NM-gull på 500m

Håvard Holmefjord Lorentzen vant duellen mot Bjørn Magnussen og sikret seg nok et gull på 500m under NM i Vikingskipet på åpningsdistansen. Håvard vant på tiden 35.06, årsbeste for hans del, foran... Les mer »