skeid

Sykkeltelleren på Skeid repareres

Bodøposten.no trykket i mai saken om at sykkeltelleren på Skeid hadde vært ute av drift i flere uker. Heldigvis reagerte Statens Vegvesen straks og lovet at den skulle repareres. – Vår elektroentreprenør... Les mer »
skeid

Statens vegvesen: Sykkeltelleren på Skeid er snart fikset

Bodøposten.no publiserte for kort tid siden nyheten om at sykkeltelleren på Skeid var ute av drift. Men Statens vegvesen er på saken og lover at den er i drift igjen snart. –... Les mer »
skeid

Sykkeltelleren på Skeid ute av drift i flere uker

Vår og sommer er sykkeltid for bodøværingene. Det er sykkelveier flere plasser i Bodø og på Skeid er det en sykkelteller som mange finner nyttig og informativ. Men nå virker den ikke... Les mer »
bommen rv80

Bommen ved undergangen RV80 på Skeid kjørt ned

Trafikksikkerhet er viktig for alle trafikanter, både bilister, syklister og gående. Men det er tydeligvis ikke alle som bryr seg så mye om trafikkreglene. En leser av Bodøposten.no har nemlig sendt oss... Les mer »
syklist

– Hvorfor kan ikke kommunen rydde sykkelfeltet?

Det har kommet endel snø i løpet av natten i Bodø og flere strekninger er brøytet slik at innbyggerne kan komme seg frem og tilbake. Men det gjelder ikke alle strekningene. Sykkelfeltet... Les mer »