sector

Rekordøkning i antall branntilfeller denne julen

Julen er høytid for hygge og glede, men årets siste dager markerer også høysesong for branner i Norge. Med matlaging og mye tid hjemme øker risikoen for brann, og Sector Alarm får... Les mer »
bodøposten android

7 tips for en brannsikker vinterferie

Hyttetur og hytteferie gir høyere risiko for brann enn når vi er hjemme. Særlig nå som det er så kaldt. Ha gode rutiner for brannvern på hytta, råder forbrukerorganisasjonen Huseierne og Sector... Les mer »
bolig kjøkken brann

Mest redde for brann

Når nordmenn er hjemme, er brann det de frykter mest. Det viser en undersøkelse foretatt av Sector Alarm. – Bruk gjerne ledig tid til å holde brannøvelser og sjekke røykvarslere, sier sikkerhetsekspert... Les mer »
brannmannskap

40 % økning i antall brannsignaler i påsken

Ferske tall fra påsken viser en økning i antall brannsignaler på nesten 40 prosent sammenliknet med påsken i 2019. – Vi er overrasket over den markante økningen, og ber folk om ikke... Les mer »
brann hus

10 prosent økning i antall brannhendelser

Tall fra Sector Alarm viser en økning i antall brannhendelser på nesten 10 prosent fra 2018 til 2019. – Vi er overrasket over økningen, spesielt i lys av all fokus på brannsikring... Les mer »
julelys

Nyttårsaften er den egentlige røykvarslerens dag!

Julen hos Alarmstasjonen på Sector Alarm har vært preget av høy aktivitet og en stor økning i antall brannsignaler. – Vi har mottatt mange brannsignaler i hele desember, men i jule- og... Les mer »
sector alarm

Tør du å droppe boligalarmen?

All vår erfaring viser at innbruddsfrekvensen i boliger med boligalarm er lavere enn i boliger uten ekstra sikring. Basert på en enkel tanke om risikominimering vil de kriminelle til enhver tid operere... Les mer »
stearinlys

Mange frykter brann i romjulen

Julen er høytid for hygge og glede, men årets siste dager markerer også høysesong for branner i Norge. I følge en fersk undersøkelse gjennomført av MBrain for Sector Alarm oppgir hele 23... Les mer »
brann

Rekordmange brannhendelser

Det har vært en travel helg på Alarmstasjonen hos Sector Alarm. I tillegg til rekordmange brannalarmer har det vært over dobbelt så mange brannhendelser som i en normalhelg og langt flere enn... Les mer »
julelys

Høysesong for brann: Vær oppmerksom på brannfaren!

Det er førjulstid med mørke, lune kvelder, peiskos og stearinlys. Denne perioden er tradisjonelt høysesong for brann og desember er tradisjonelt årets klart verste brannmåned. Sector Alarm oppfordrer derfor alle til å... Les mer »