fyrverkeri

Inviterer til nyttårsfeiring i Rensåsen i Bodø

I år kan Bodø kommune endelig invitere folket tilbake til Rensåsparken nyttårsaften. Som tidligere blir det fakkeltog i forkant av arrangementet – både fra Rådhusparken med start klokken 17.30 og fra Saltvern skole... Les mer »
jobbintervju

Flere skoler i Bodø rammes av streik

Mandag går flere enn 1300 nye lærere i 14 kommuner ut i streik. Utdanningsforbundet forbereder seg på en langvarig konflikt, men sier de yngste elevene skal skjermes, ifølge NRK. I Nordland er det... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
fotball

Nå er kunstgressbanepakken i Bodø komplett

Nylig ble de siste banene i den såkalte «kunstgressbanepakken» offisielt åpnet av ordfører Ida Pinnerød (Ap). I løpet av det siste året har Bodø kommune realisert tre nye, mindre kunstgressløkker med lys.... Les mer »
korps trompet tuba

17. mai-feiringen i Bodø: Her er programmet!

Snart skal nasjonaldagen feires over hele landet, og i Bodø starter feiringen allerede klokken 7.00 om morgenen med musikk i gatene. Bodø kommune har offentliggjort programmet som ikke bare innbefatter Bodø, men... Les mer »
fyrverkeri

Skal streame fyrverkeriet på Rensåsparken

Tradisjonen tro blir det nyttårsfeiring i Rensåsparken med tale fra ordføreren og stort fyrverkerishow. Men i år vises arrangementet på storskjerm og streames direkte på nett. Bodø kommune melder på sine nettsider... Les mer »
first lego jr

FIRST LEGO League Jr. turnering på Nord universitet

Førstkommende lørdag braker det løs med Skandinavias første turnering der kun FIRST LEGO League Junior lag deltar. FLL Jr. er et konsept for barn i alderen 6-9 år, som er et tillegg... Les mer »