brann brannbil

Ny branntankbil på Innhavet

Nylig nviterte Salten Brann IKS til offisiell overlevering av ny branntankbil på Innhavet. Branntankbilen er den første av to biler som er anskaffet for å dekke kravet om slukkevannforsyningen i tunnelene på... Les mer »
politi

Nytt politihus i Bodø kan bygges på Albertmyra

Nylig besøkte justisminister Emilie Enger Mehl Bodø. Statsråden kunne fortelle nyheten om at Justis- og beredskapsdepartementet har gitt politiet i Nordland fullmakt til å etablere nytt politihus i Bodø på Albertmyra, opplyser Bodø kommune.... Les mer »
brann

Husbrann i Junkerdalen

Salten Brann meldte torsdag formiddag om røykutvikling i en bygning i Junkerdal. Klokken 12.12 melder politiet i Nordland at det er brann i huset, opplyser NRK. – Vi har fått inn melding... Les mer »
skogbrann

Salten Brann advarer mot økt skogbrannfare

Bodøposten.no skrev nylig om at det nå er økt skogbrannfare langs Helgelandskysten, nå advarer også Salten Brann om økt brannfare i Helgeland. – 110 Sentralen minner om den økte skogbrannfaren i fylket... Les mer »
tunnel

Tunnell i Beiarn stengt grunnet brannøvelse

Mandag 29. oktober blir fylkesvei 813 Reinhornheia tunnel stengt grunnet brannøvelse. Øvelsen gjennomføres av Statens vegvesen i samarbeid med Salten brann, opplyser Beiarn kommune. – Hendelser i tunneller er krevende for nødetatene,... Les mer »
brannstasjonen bodø

Farlig veikryssing under Bodø brannstasjons «Åpent hus»

Vår nye brannstasjon har «Åpent hus» i dag og masse folk, store og små, strømmet til for å se. Men en leser av Bodøposten.no reagerer på veikryssingen av den sterkt trafikerte Olav... Les mer »
brann

Brannalarm i Rønvik: Full utrykning

Natt til torsdag mottar Salten Brann en automatisk brannalarm i Rønvik. Brannmannskapene drar raskt til stedet, men heldigvis viser det seg å ikke være en krise. Det var nemlig ikke brann, 110-sentralen... Les mer »
brann

Dramatikk i Fauske: Brann i enebolig

Mandag kveld fikk Salten Brann melding om en brann i en enebolig i Fauske sentrum. Brannmannsakpene rykket raskt ut til brannen og startet slukningsarbeidet. Salten Brann melder tre timer etterpå at slukningsarbeidet... Les mer »
brann

Brann ved hotellet på Saltfjellet

Det ble varslet en brann på hotellet på Saltfjellet, men nødetatene som kom til stedet oppdaget raskt at brannen var i gress/lyng bak hotellet, og ikke i selve hotellet. Brannen bak hotellet... Les mer »
brannmenn brannslukking

Sivilforsvaret rykker ut til storbrann i Sørfold

Det pågår en dramatisk slukkingsaksjon av en storbrann i Sørfold akkurat nå. Brannen skal være i gress/lyng som har tatt fyr. Politiet melder på Twitter at alt tilgjengelig mannskap i Sivilforsvaret nå... Les mer »