barnehage

Lekeplasser i Bodø blir oppgradert

Byteknikk i Bodø er for tiden godt i gang med oppgradering av Isbjørnveien lekeplass på Mørkved. Her blir det montert nytt lekestativ med både sklie og klatremuligheter, opplyser Bodø kommune. Hittil i... Les mer »
playstation

Måtte dempe seg etter dataspill i Rønvika

En person på en privat adresse i Rønvika i Bodø fikk pålegg om å dempe seg etter å ha drevet på med gaming uten bruk av headsett. Dataspillingen skal ha skjedd natt... Les mer »
politi

Biltyveri i Bodø sentrum

Ved midnatt fikk politiet fikk melding om bil som var stjålet fra Bodø sentrum natt til lørdag. Etter en time etter ble kjøretøyet funnet av politiet i Rønvik. Bilen fremstår som uskadd.... Les mer »
vinter

Elg i Rønvika i Bodø – Politiet ber folk la elgen være i fred

Politiet har fått flere meldinger om en elgkalv som vandrer rundt i hager i Rønvika i Bodø i 10-tiden. Viltnemnd er kontaktet, opplyser politiet. Viltnemnd ber om at elgen får være i... Les mer »
politibil

Trafikkulykke i Rønvik i Bodø: Fotgjenger til legevakt

Politiet i Bodø rapporterer om en trafikulykke mellom en fotgjenger og syklist i Rønvik i Bodø fredag formiddag. Politi og ambulanse kom til ulykkesstedet, fotgjengeren er nå fraktet til legevakt, ifølge Nordland... Les mer »
politi

Innbrudd i Rønvik – Politisøk etter gjerningspersoner

Politiet opplyser at natt til fredag fikk melding om at det var gjennomført et innbrudd på en privatadresse i Rønvik. Flere patruljer har søkt i området etter innbruddstyven eller -tyvene, foreløpig uten... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Hvorfor har vi en svær åker midt i byen?

Tidligere byplansjef i Bodø kommune, Dag Neiden, hadde i går et flott leserinnlegg om Rønvikjordene i Avisa Nordland. Leserinnlegget var flott fordi det var vel begrunnet. Leserinnlegget hadde overskriften «Den etter mitt... Les mer »
politi

Full hylende dame i Rønvika – Hentet av politiet

Folk i Rønvika fikk en uvanlig oppvåkning i dag tidlig. En full og hylende dame i Rønvika var så høylytt at hun vekket folk flere kvartaler unna på lørdags morgen. Damen var... Les mer »
elg

Politiet: la elgene være i fred!

Det er nå flere elger som går i området Rønvik i Bodø, er det flere innbyggere som har meldt til politiet. Men politiet ønsker at man skal la elgene være i fred.... Les mer »