kavli

250 000 kroner fra Kavli til TV-aksjonen

Årets NRK TV-aksjonen går til Redd Barna og deres arbeid for barn som er rammet av krig og konflikt. – Det er med stor glede at Kavlifondet igjen er med og bidrar... Les mer »
nfk

Vesentlig mer til opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland

Høyre, Frp og Venstre vil gi mer penger til videregående opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland i sitt alternative budsjett for fylkeskommunen. Budsjettet plasserer enkeltmenneskets behov i sentrum, konkluderer de tre partiene... Les mer »
kvinne islam

Ny rapport: Rekordmange overgrep mot barn i konfliktsoner

Antall alvorlige overgrep begått mot barn som vokser opp i krig og konflikt har ikke vært høyere siden 2005. Det kommer fram i en ny internasjonal rapport fra Redd Barna. Verden greier... Les mer »
sykehus doktor

Redd Barna: – Debatt om helsen til IS-barnet uverdig

Debatten om helsestatusen til gutten som ble hentet til Norge fra Syria er uverdig og en avsporing, ifølge Redd Barna. – Å hjelpe barna ved å hente dem hjem sammen med sin... Les mer »
Foto: IDF

LESERINNLEGG: Når utenriksministeren redder barna og hjelper folket

Norges humanitære bistand til de selvstyrte palestinske områdene på Vestbredden og Gazastripen er godt synlig i Utenriksdepartementets politiske utstillingsvindu.  Virksomheten anses spesielt viktig for fortsatt å kunne skape politisk legitimitet i Norge for myndighetenes... Les mer »
nordic screens

Barnas Valg 2019: Nå skal barna stemme!

Hvordan hadde Norge sett ut hvis barna fikk bestemme? Det får vi snart svaret på. Redd Barna og Nordic Screens er igang med Barnas Valg 2019. I 2017 deltok 60 000 barn i... Les mer »