peab

Peab signerte milliardavtale for utbyggingen av Bodø lufthavn

Peab Anlegg og Avinor har signert kontrakt for gjennomføringsfasen av entreprise «E2 Flyside-Anlegg» ved nye Bodø lufthavn. Kontrakten er på ca. 3,3 milliarder kroner og omfatter blant annet bygging av ny rullebane,... Les mer »
peab

Peab Anlegg bistår Avinor i utbyggingen av Nye Bodø lufthavn

Torsdag signerte Peab Anlegg og Avinor en kontrakt for utbyggingen av Nye Bodø lufthavn. Kontrakten omfatter blant annet bygging av ny rullebane, nye taxebaner og flyoppstillingsplasser. – Dette er en historisk avtale for... Les mer »
avinor

Peab Anlegg får storkontrakt på Nye Bodø lufthavn

Avinor har tildelt kontrakten for å bygge rullebane og store tilhørende anlegg – kalt «flyside» – på Nye Bodø lufthavn, til Peab Anlegg AS. Det var etter en lang og grundig evalueringsprosess... Les mer »
nfk

Klart for Herøysundbrua

Entreprenøren Peab Anlegg rigger seg til før jul og starter byggingen over nyttår. Den nye brua over Herøysundet skal stå ferdig høsten 2024. Nordland fylkeskommune har skrevet kontrakt med Peab Anlegg om... Les mer »
Statens vegvesen

Ferjesambandet E6 Bognes-Skarberget stenges 3. januar 2022

Ferjesambandet E6 Bognes-Skarberget stenges i tre måneder fra og med 3. januar 2022. Det blir omkjøring over sambandet rv. 827 Drag-Kjøpsvik. Statens Vegvesen og entreprenøren PEAB as bygger om de fire ferjeleiene... Les mer »
peab

Peab skal bygge fire el-fergeleier i Nordland

For en kontraktssum på ca. 300 millioner kroner skal Peab Anlegg bygge om fire fergeleier nord i Nordland for Statens vegvesen. Når de står ferdig, settes en ny rekord i det grønne... Les mer »
peab

Økt omsetning og stabilt driftsresultat for Peab

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en årlig omsetning på cirka 54 milliarder svenske kroner. Nå har Peab offentliggjort kvartalsrapporten tredje kvartal 2019.... Les mer »
peab

Økt omsetning og bedret resultat for Peab første halvår 2019

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en årlig omsetning på cirka 53 milliarder svenske kroner. Nå melder Peab om nettoomsetning på 14.336 MSEK... Les mer »
peab

Bygger blomsterkasser og demokrati på Utøya

Demokrativerksted og små byggeprosjekter stod på planen da Peabs elever og lærlinger i forrige uke var på sitt årlige besøk på Utøya. I år var elleve elever fra Peabskolene i Sverige, og... Les mer »
peab

Peab bygger Nord-Norges største bygg i massivtre

Massivtre er ikke bare positivt for dem som skal bruke bygget. Det gir også mange fordeler for dem som bygger det, mener prosjektleder Roy Gunnar Berg i Peab Bjørn Bygg. Alta omsorgssenter... Les mer »