ambulansebil

Trafikkukykke på Ørnes – En person skadet

Politiet fikk melding om en trafikkulykke ved Stia på Ørnes torsdag morgen i 7-tiden. En person skal ha vært involvert. Nødetatene rykket ut til stedet. Bilfører ble sjekket av ambulansepersonell på stedet.... Les mer »
ambulansebil

Død mann funnet i Meløy

En mann har blitt funnet omkommet ved småbåthavna på Ørnes i Meløy kommune, opplyset politiet mandag i 19-tiden. Pårørende er varslet. Undersøkelser viser at det dreier seg om en tragisk sykkelulykke, hvor... Les mer »
s1

Violet Road gjentar fjorårets suksess med kystturné i Nord-Norge

Da pandemien brøt ut i fjor så bandet sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte... Les mer »
brannmannskap

Røkutviking i Mediehuset på Ørnes

Politiet fikk en melding om røykutvikling i mediehuset på ørnes i 8-tiden mandag morgen. Nødetatene rykket ut til stedet. Det har vært tilløp til brann i tilknytning til en panelovn. Ingen personskade.... Les mer »
brann hus

Brann i garasje på Ørnes

Politiet fikk i 20-tiden mandag kveld melding om brann i en garasje i Hamnhaugveien på Ørnes. Det var fare for spredning og nødetatene rykket ut til stedet. Det var en bil inne... Les mer »
politi

Savnet kvinne (74) funnet omkommet

Etter 13 dager var søket på 74-år gamle Ranveig Annie Myrås over. Hun ble funnet død av en tilfeldig turgåer i fjellet ovenfor Ørnes tirsdag rett før kl 14.00, opplyser NRK. –... Les mer »
politi

Søk etter savnet kvinne på Ørnes

En eldre dement dame er meldt savnet fra en institusjon på Ørnes natt til torsdag. Beskrivelse: slank, ca 170 cm, kort gråmørkt hår. Politiet ønsker å bli kontaktet hvis noen ser henne.... Les mer »
politiet

Vold i Ørnes: Gjerningsmann stakk til skogs

Politiet i Ørnes rapporterer at en det skal ha skjedd en voldshendelse i Ørnes onsdag. Gjerningsmannen valgte å stikke av til skogs. En politipatrulje fikk pågrepet gjerningsmannen kort tid etterpå, opplyser Nordland... Les mer »
nordland fylke

Nordland fylkeskommune: Samkjørt kollektivtransport i Meløy

Meløy kommune har kommet med innspill på kollektivtransporten i Meløybassenget. Fra 20. august blir kollektivtilbudet forbedret og enda mer samkjørt i Meløybassenget, opplyser Nordland fylkeskommune. – Vi har fått gode innspill fra... Les mer »
sal konsert kino

Altarevyen kommer til Bodø med spesialforestilling

Altarevyen sin forestilling «Sameland» gikk til topps under revyfestivalen på Ørnes i går, og nå kan revyskuespillernekalle seg for nordnorske mestere i revy. Sammen med det beste landsdelen har å by på... Les mer »