nfk

10,5 mrd til veg, trafikksikkerhet og grønn transport i Nordland

I fylkesrådets forslag til Regional transportplan Nordland 2022 – 2033 (RTP), blir næringsveiene og gang- og sykkelveier prioritert. I tillegg skal det sikres mot ras og skred, ferjer skal elektrifiseres, og flere... Les mer »
havlia

Slik blir nordgående rute for Havila Capella

Ekstremværet Gyda gjorde at Havila Capella valgte å kansellere seilingen mellom Rørvik – Bergen – Rørvik. Nordgående rute blir nå gjenopptatt slik: Rørvik 15.01.                                    Avgang ca mellom kl: 01:00 – 0300 Brønnøysund 15... Les mer »
ambulansebil

Trafikkukykke på Ørnes – En person skadet

Politiet fikk melding om en trafikkulykke ved Stia på Ørnes torsdag morgen i 7-tiden. En person skal ha vært involvert. Nødetatene rykket ut til stedet. Bilfører ble sjekket av ambulansepersonell på stedet.... Les mer »
ambulansebil

Død mann funnet i Meløy

En mann har blitt funnet omkommet ved småbåthavna på Ørnes i Meløy kommune, opplyset politiet mandag i 19-tiden. Pårørende er varslet. Undersøkelser viser at det dreier seg om en tragisk sykkelulykke, hvor... Les mer »
s1

Violet Road gjentar fjorårets suksess med kystturné i Nord-Norge

Da pandemien brøt ut i fjor så bandet sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte... Les mer »
brannmannskap

Røkutviking i Mediehuset på Ørnes

Politiet fikk en melding om røykutvikling i mediehuset på ørnes i 8-tiden mandag morgen. Nødetatene rykket ut til stedet. Det har vært tilløp til brann i tilknytning til en panelovn. Ingen personskade.... Les mer »
brann hus

Brann i garasje på Ørnes

Politiet fikk i 20-tiden mandag kveld melding om brann i en garasje i Hamnhaugveien på Ørnes. Det var fare for spredning og nødetatene rykket ut til stedet. Det var en bil inne... Les mer »
politi

Savnet kvinne (74) funnet omkommet

Etter 13 dager var søket på 74-år gamle Ranveig Annie Myrås over. Hun ble funnet død av en tilfeldig turgåer i fjellet ovenfor Ørnes tirsdag rett før kl 14.00, opplyser NRK. –... Les mer »
politi

Søk etter savnet kvinne på Ørnes

En eldre dement dame er meldt savnet fra en institusjon på Ørnes natt til torsdag. Beskrivelse: slank, ca 170 cm, kort gråmørkt hår. Politiet ønsker å bli kontaktet hvis noen ser henne.... Les mer »
politiet

Vold i Ørnes: Gjerningsmann stakk til skogs

Politiet i Ørnes rapporterer at en det skal ha skjedd en voldshendelse i Ørnes onsdag. Gjerningsmannen valgte å stikke av til skogs. En politipatrulje fikk pågrepet gjerningsmannen kort tid etterpå, opplyser Nordland... Les mer »