nfk

Nordland: Støtt får ferjeanløp igjen

I nytt anbud som lyses ut for ferjesambandene Sund – Horsdal – Sørarnøy og Ørnes – Vassdalsvik – Meløysund – Bolga, økes størrelsen på ferjene. – Men ikke minst har vi lyttet... Les mer »
nfk

Går for oppstart Glombergan i 2026

Fylkesrådet vil starte den omfattende oppgraderingen av fylkesveg 17 mellom Ørnes og Glomfjord. – Tre parseller blir tatt, og vi starter allerede i 2026, sier fylkesråd Lise Henriette Rånes. I tråd med... Les mer »
nfk

Nå er det 20 gratis ferjer i Nordland!

Alle ferjereiser til og fra øyer og samfunn uten fastlandsforbindelse blir gratis i Nordland fra og med i dag. – Dette er en god dag for næringsliv og innbyggere i fylket vårt.... Les mer »
nfk

Ørnes ferjeleie skal oppgraderes

Det skal bli dypere rundt Ørnes ferjekai. Mudringsarbeidet starter 1. juni, opplyser Nordland fylkeskommune. Knyttet til en utbygging av Ørnes ferjekai skal det først gjøres dypere rundt ferjekaia. Mudringsarbeidet er planlagt påbegynt... Les mer »
badminton

Åpent hus i Ørneshallen

Fredag 4. november er det åpent hus i Ørneshallen, opplyser Meløy kommune. I samarbeid med lag og foreninger blir det en rekke ulike aktiviteter for hele familien. Her er aktivitetene som arrangeres:... Les mer »
nfk

10,5 mrd til veg, trafikksikkerhet og grønn transport i Nordland

I fylkesrådets forslag til Regional transportplan Nordland 2022 – 2033 (RTP), blir næringsveiene og gang- og sykkelveier prioritert. I tillegg skal det sikres mot ras og skred, ferjer skal elektrifiseres, og flere... Les mer »
havlia

Slik blir nordgående rute for Havila Capella

Ekstremværet Gyda gjorde at Havila Capella valgte å kansellere seilingen mellom Rørvik – Bergen – Rørvik. Nordgående rute blir nå gjenopptatt slik: Rørvik 15.01.                                    Avgang ca mellom kl: 01:00 – 0300 Brønnøysund 15... Les mer »
ambulansebil

Trafikkukykke på Ørnes – En person skadet

Politiet fikk melding om en trafikkulykke ved Stia på Ørnes torsdag morgen i 7-tiden. En person skal ha vært involvert. Nødetatene rykket ut til stedet. Bilfører ble sjekket av ambulansepersonell på stedet.... Les mer »
ambulansebil

Død mann funnet i Meløy

En mann har blitt funnet omkommet ved småbåthavna på Ørnes i Meløy kommune, opplyset politiet mandag i 19-tiden. Pårørende er varslet. Undersøkelser viser at det dreier seg om en tragisk sykkelulykke, hvor... Les mer »
s1

Violet Road gjentar fjorårets suksess med kystturné i Nord-Norge

Da pandemien brøt ut i fjor så bandet sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte... Les mer »